Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste u postupcima, da li se zamrzavaju js na VV?
    generalno DA, bilo je slučajeva, čak VV ima dvije trudnoće iz zamrznutih j.s. možda u međuvremenu i više (pa prošlo je više od godinu dana od uvođenja ovog debilnog zakona).

Ali kao i sve druge klinike, izbjegava se uopće dolaženja do velikog broja j.s., ide se koliko ja vidim u blaže stimulacije s manjim brojem j.s. tako da uglavnom i ne zamrzavaju. Rezultati zamrzavanja i odmrzavanja j.s. su katastrofalni.... još uvijek jako loši, imamo na forumu svega jednu forumašicu koja je uspjela iz odmrznute j.s.

Ja bih rekla da je to sporadično i da gotovo svi, pa i privatnici izbjegavaju zamrzavanje neoplođenih j.s.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    generalno DA, bilo je slučajeva, čak VV ima dvije trudnoće iz zamrznutih j.s. možda u međuvremenu i više (pa prošlo je više od godinu dana od uvođenja ovog debilnog zakona).

Ali kao i sve druge klinike, izbjegava se uopće dolaženja do velikog broja j.s., ide se koliko ja vidim u blaže stimulacije s manjim brojem j.s. tako da uglavnom i ne zamrzavaju. Rezultati zamrzavanja i odmrzavanja j.s. su katastrofalni.... još uvijek jako loši, imamo na forumu svega jednu forumašicu koja je uspjela iz odmrznute j.s.

Ja bih rekla da je to sporadično i da gotovo svi, pa i privatnici izbjegavaju zamrzavanje neoplođenih j.s.
    Znam da se su se zamrzavale js na VV jer sam i imala jednu taku neuspjelu trudnoću. Zanima ma da li se i sad u novoj postavi sa novim embriologom zamrzavaju js?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •