Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i ja sam danas bila na Vuku sasvim drugim poslom pa sam svratila na odjel MPO. Uopće nije bilo gužve, oko 8 sati tek desetak ljudi (uključujući i muževe), a koliko su cure pričale tek jedna punkcija danas.

SLow ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj postupak.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam danas bila na Vuku sasvim drugim poslom pa sam svratila na odjel MPO. Uopće nije bilo gužve, oko 8 sati tek desetak ljudi (uključujući i muževe), a koliko su cure pričale tek jedna punkcija danas.

SLow ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj postupak.
    Znači kad se sve oduzme i zbroji trebamo biti zadovoljne. Ionako su se lošiji ishodi MPO na VV u zadnje vrijeme objašnjavao prevelikim gužvama. Sad je dio pacijenata na Vinogradskoj, dio kod dr. L, dio u Sloveniji pa prema tome očekujem samo poboljšanje.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Znači kad se sve oduzme i zbroji trebamo biti zadovoljne. Ionako su se lošiji ishodi MPO na VV u zadnje vrijeme objašnjavao prevelikim gužvama. Sad je dio pacijenata na Vinogradskoj, dio kod dr. L, dio u Sloveniji pa prema tome očekujem samo poboljšanje.
    e, moja gala, kad bi sve bilo tako jednostavno... losiji ishodi MPO na VV-u sigurno nisu bili posljedica guzvi vec naseg "divnog" zakona! guzve su na VV-u uvijek bile sasvim normalna stvar i unatoc njima VV je bio najuspjesnija klinika u Hr. tako da tvoja tvrdnja bas i ne drzi vodu...

svima zelim puno uspjeha, ali bojim se da nesto vecih uspjeha i nece biti sve dok se vise ljudi ne aktivira na drugom polju - rusenju zakona o medicinskoj oplodnji!

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    e, moja gala, kad bi sve bilo tako jednostavno... losiji ishodi MPO na VV-u sigurno nisu bili posljedica guzvi vec naseg "divnog" zakona! guzve su na VV-u uvijek bile sasvim normalna stvar i unatoc njima VV je bio najuspjesnija klinika u Hr. tako da tvoja tvrdnja bas i ne drzi vodu...

svima zelim puno uspjeha, ali bojim se da nesto vecih uspjeha i nece biti sve dok se vise ljudi ne aktivira na drugom polju - rusenju zakona o medicinskoj oplodnji!
    Potpuno se slažem. Teško mi je gledati kako se dobar dio pacijenata pomirio s ovakvim zakonskim rješenjem i ne želi se niti malo aktivirati da barem pokušamo nešto napraviti za kvalitetniji MPO u RH. Pogledajte kakve se stvari događaju u Poljskoj. Kod njih bi mogao biti donesen zakon o MPO-u još gori nego naš.
    http://forum.roda.hr/threads/60274-B...jetne-oplodnje

Mi, pacijenti kojima je potreban MPO, smo ti koji se moramo boriti za bolji Zakon a ne se pomiriti s trenutnom situacijom.

Javljajte novosti i sretno svima

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku

samo sam htjela ukazati na razlike koje objektivno postoje prema situaciji prije na Vuk Vrhovcu, uopće nažalost ne bih u ovome trenutku zaključila da je situacija zadovoljavajuća. Kao što sam ranije rekla, ekipa je nova, stari su samo ostali Alebić i sestre, dok su svi biolozi (ima ih 3, dvije mlade kolegice i Kniewald) novi i trebat će vremena da se ufuraju.

Novog liječnika za sada još nemaju a gužve s Vuka su nestale što je sigurno i posljedica činjenice da je Lučinger imao 70-80% pacijentica a Alebić tek ostatak kao i posljedica da su cure jednostavno odustale od Vuka. Bit će gore trudnoća, sigurna sam, mora, ali je pitanje koliko uz ovakvu novu situaciju i naravno uz ovaj debilni zakon koji u najboljoj klinici (naravno pod pretpostavkom da se klinika drži zakona) ne može pokazati bolje rezultate IVF-a nego 19-20% ma koliko god Milinović prikrivao i falširao rezultate.

No kako je Vuk moja matična klinika, jedva čekam prve rezultate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 27.10.2010. at 08:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •