Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Znači kad se sve oduzme i zbroji trebamo biti zadovoljne. Ionako su se lošiji ishodi MPO na VV u zadnje vrijeme objašnjavao prevelikim gužvama. Sad je dio pacijenata na Vinogradskoj, dio kod dr. L, dio u Sloveniji pa prema tome očekujem samo poboljšanje.

samo sam htjela ukazati na razlike koje objektivno postoje prema situaciji prije na Vuk Vrhovcu, uopće nažalost ne bih u ovome trenutku zaključila da je situacija zadovoljavajuća. Kao što sam ranije rekla, ekipa je nova, stari su samo ostali Alebić i sestre, dok su svi biolozi (ima ih 3, dvije mlade kolegice i Kniewald) novi i trebat će vremena da se ufuraju.

Novog liječnika za sada još nemaju a gužve s Vuka su nestale što je sigurno i posljedica činjenice da je Lučinger imao 70-80% pacijentica a Alebić tek ostatak kao i posljedica da su cure jednostavno odustale od Vuka. Bit će gore trudnoća, sigurna sam, mora, ali je pitanje koliko uz ovakvu novu situaciju i naravno uz ovaj debilni zakon koji u najboljoj klinici (naravno pod pretpostavkom da se klinika drži zakona) ne može pokazati bolje rezultate IVF-a nego 19-20% ma koliko god Milinović prikrivao i falširao rezultate.

No kako je Vuk moja matična klinika, jedva čekam prve rezultate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 27.10.2010. at 07:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •