Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Danas je gore bila gužva.. nisam skužila koliko čega ima.. negdje oko tri punkcije i nekoliko transfera..

Nana će bolje znati..

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i to sve sam dr A radi? nije mu lako, znam da je prije bilo isto gužve, ali nekako s uigranim timom bilo je lakše, sad je sav pritisak na njega... moramo bit pune razumijevanja

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    i to sve sam dr A radi? nije mu lako, znam da je prije bilo isto gužve, ali nekako s uigranim timom bilo je lakše, sad je sav pritisak na njega... moramo bit pune razumijevanja

Nataša danas je vjerojatno izgledalo kao gužva zato što je puno muževa dovezlo žene na pregled..
    Mislim da nije bilo više od tri četiri punkcije i isto toliko transfera.. al ak se tom pribroje muževi.. sva sjedala su popunjena..

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Nataša danas je vjerojatno izgledalo kao gužva zato što je puno muževa dovezlo žene na pregled..
    Mislim da nije bilo više od tri četiri punkcije i isto toliko transfera.. al ak se tom pribroje muževi.. sva sjedala su popunjena..
    pozzz
    Vidim da vas jako zanimaju novosti i ispričavam se što Vam ih nisam prije napisala.nisam sigurna koliko je bilo punkcija,ali transfera(uključujući i mene) je bilo 7.S obzirom da su samo pacijentice dr.A mislim da je to dosta,tj da se opet počinje raditi kao i prije odlaska.
    Meni je dr.Jukić bila 2 puta na pregledu pa mislim da će i ona,normalno kad prođe obuku radit gore kao MPO

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •