Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jel bolje štopericu dati u rame ili debelo meso? Da očekujem peckanje? Hvala ti, Šiškice

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

e jel boli i ne boli ovisi od onoga koji bode .. Kad daju sestre na VV je super ..

a u Vinogradskoj mi se noga ukočila, jedno 15 min. se nisam mogla maknuti..nije ni čudo jer mi je dala štopericu dok sam stajala..
    valjda je sestra bila bijesna jer sam pacijent s VV a došla k njima..( to je bilo ono kratko vrijeme kad se nisu davale štoperice na VV-u)

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    e jel boli i ne boli ovisi od onoga koji bode .. Kad daju sestre na VV je super ..

a u Vinogradskoj mi se noga ukočila, jedno 15 min. se nisam mogla maknuti..nije ni čudo jer mi je dala štopericu dok sam stajala..
    valjda je sestra bila bijesna jer sam pacijent s VV a došla k njima..( to je bilo ono kratko vrijeme kad se nisu davale štoperice na VV-u)
    Meni će sestru izigravati mm i mora paziti jer ako bude boljelo zna da ću mu prigovarati tko zna koliko dana...

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Jel bolje štopericu dati u rame ili debelo meso? Da očekujem peckanje? Hvala ti, Šiškice
    meni je dr. L rekao u rame
    još sam mu slala poruku, da provjerim jer su mi rekli doma da treba u guzu i rekao je da nema veze, da se piknem u rame. samo je važno da se pikne u mišić, a ne pod kožu.piknula sam se u rame-sve je bilo dobro

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    još sam mu slala poruku, da provjerim jer su mi rekli doma da treba u guzu i rekao je da nema veze, da se piknem u rame. samo je važno da se pikne u mišić, a ne pod kožu.piknula sam se u rame-sve je bilo dobro
    azrijelka36, da piknem pod 90 stupnjeva?

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    azrijelka36, da piknem pod 90 stupnjeva?
    da..trebalo bi tako..da uđe cijela iglica okomito
    ja si nisam sama davala, jer ne volim baš gledati to..
    preporučukem uzeti manju i tanju iglicu, jer onda i manje boli :D

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    O kojoj stoperici se radi?Neke se mogu dati potkozno (u rame ili trbuh) a neke idu iskljucivo u debelo meso kao sto je Choragon.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    O kojoj stoperici se radi?Neke se mogu dati potkozno (u rame ili trbuh) a neke idu iskljucivo u debelo meso kao sto je Choragon.
    Riječ je bila o Brevactidu. Inače, mm mi je dao u rame s onom manjom iglom (kojom sam si davala i Gonale). Dr mi je tako rekao kada sam mu sinoć poslala sms. Sutra punkcija...
    Poz svima

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    radi se o brevactidu i kod mene
    Posljednje uređivanje od azrijelka36 : 02.11.2010. at 19:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •