Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ma bit će to sve great, radi se punom parom, upola manje žena, ali i upola manje doktora, tako da je zapravo statistički podjednako postupaka!

ja sam bila na VV 2004: e ono su bile gužve! dr Jukić je radio od 6 do 6, išle smo ko na traci, Lučinger nešto slabijim tempom, ali također ludo!

uhodava se VV pomalo, s obzirom kakve je imao izglede početkom 9.mjeseca, i ja stvarno vjerujem da je situacija sve bolja i bolja, i sad još uz ovu frišku trudnicu
    Za one koji slabo čitaju komentare, ili zadnjih par godina nisu bili na VV-u ili nisu svjesni što je ministar učinio pacijentima ponavljam:

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje drage koje ste gore u postupcima, držim vam fige da vam uspije čim prije postupak gore ali se situacija na Vuku nepovratno izuzetno promijenila gore, od klinike koja je imala najbolje rezultate u HR sad je ostala tek jedna klinka u nizu s jednim liječnikom s 4-godišnjim iskustvom, novom liječnicom s apsolutno nikakvim MPO iskustvom, dvije potpuno friške biologice.............. i jednim iskusnim biologom koji se tek mora uhodati s novim okruženjem na VV-u.
    s
    Ikreno priželjkujem prvu trudnoću na VV čim prije, ali i sami zaposlenici na Vuku govore da se nadaju da će situacija opet biti bolja................................ Hoće, sigurna sam, jer gore ne može, ali kad i u kojim i kakvim postocima s ovakvim zakonom, to će tek vrijeme pokazati.............
    Citiraj Ljufi prvotno napisa Vidi poruku
    Kada smo MŽ i ja prije više od godinu dana dolazili na VV ta brojka se kretala od 50 do 100 parova. Dnevno je bilo oko 20 punkcija, isto toliko transfera, a nas muških je bilo 25 u redu za kabine.:mrgree

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bebel, jel se tebi čini da je ovo borba s vjetrenjačama?!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    Bebel, jel se tebi čini da je ovo borba s vjetrenjačama?!
    Na žalost DA.

Užasno me obuzimaju emocije kad se sjetim svih žena koj su sad već u 40-oj i uništene su im sve nade, žena koje slabo reagiraju na stimulacije, onih koji su nepovratno izgubili godine zbog zakona i sad dodatno i zbog gubitka doktora...a tolike godine su sjedile gore, trpile bol, strahovale zbog posla jer su često izostajale... i ono najvažnije nadale se i podizale se nakon svakog pada...
    Kako svima njima pa i meni staviti roza naočale?
    A nekad je ovaj podforum forum bio inspirativan i edukativan za sve, a ne samo za pacijente VV-a.
    Žalosno...
    Nadam se da dr. A i dalje radi "punom parom" od 7,30/8 do 15
    Posljednje uređivanje od Bebel : 05.11.2010. at 09:16

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Za one koji slabo čitaju komentare, ili zadnjih par godina nisu bili na VV-u ili nisu svjesni što je ministar učinio pacijentima ponavljam:
    Bebel, ajd, molim te, ostavi me na miru
    Posljednje uređivanje od nataša : 05.11.2010. at 11:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •