Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
ma bit će to sve great, radi se punom parom, upola manje žena, ali i upola manje doktora, tako da je zapravo statistički podjednako postupaka!

ja sam bila na VV 2004: e ono su bile gužve! dr Jukić je radio od 6 do 6, išle smo ko na traci, Lučinger nešto slabijim tempom, ali također ludo!

uhodava se VV pomalo, s obzirom kakve je imao izglede početkom 9.mjeseca, i ja stvarno vjerujem da je situacija sve bolja i bolja, i sad još uz ovu frišku trudnicu
Za one koji slabo čitaju komentare, ili zadnjih par godina nisu bili na VV-u ili nisu svjesni što je ministar učinio pacijentima ponavljam:

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
Cure moje drage koje ste gore u postupcima, držim vam fige da vam uspije čim prije postupak gore ali se situacija na Vuku nepovratno izuzetno promijenila gore, od klinike koja je imala najbolje rezultate u HR sad je ostala tek jedna klinka u nizu s jednim liječnikom s 4-godišnjim iskustvom, novom liječnicom s apsolutno nikakvim MPO iskustvom, dvije potpuno friške biologice.............. i jednim iskusnim biologom koji se tek mora uhodati s novim okruženjem na VV-u.
s
Ikreno priželjkujem prvu trudnoću na VV čim prije, ali i sami zaposlenici na Vuku govore da se nadaju da će situacija opet biti bolja................................ Hoće, sigurna sam, jer gore ne može, ali kad i u kojim i kakvim postocima s ovakvim zakonom, to će tek vrijeme pokazati.............
Citiraj Ljufi prvotno napisa Vidi poruku
Kada smo MŽ i ja prije više od godinu dana dolazili na VV ta brojka se kretala od 50 do 100 parova. Dnevno je bilo oko 20 punkcija, isto toliko transfera, a nas muških je bilo 25 u redu za kabine.:mrgree