-
Osoblje foruma
Molim da istog časa svi prestanete vikati na sve!
Inače eto mene s žutim i crvenim kartonima kad slijedeći put otvorim ovaj topic.
Nitko nikoga ne može natjerati da nekako misli.
Ja se isto ne slažem s Natašom i onima koji optimistično gledaju na stvari…iako sam rodila dijete iz IVF-a s 30, bila pacijentica dr. Jukića…itd...baš zato vidim u 10 godišnjoj borbi kakva je razlika i da vjerojatno drugo dijete neću uspjeti dobiti na ovaj način…
I pamtim druga vremena na VV-u i znam da je ovo sramota, i znam se da nove cure treba educirati jer nisu svjesne opasnosti koje ima ovaj zakon nosi i godina koje će im zakon i uhodavanje VV-a ukrasti…i da bi najbolje bilo da pobjegnu glavom bez obzira i od ovog trenutnog stanja na VV-u i od liječenja u Hrvatskoj…ako ikako mogu, kao što bi pobjegla i sama…
Ali nećemo zato vikati na one koje su svjesno, sa svim svojim iskustvom, izabrale 'nositi ružičaste naočale' – to je pretpostavljam njihova odgovorna odluka (možda imaju subjektivne ili objektivne razloge za to evo kao nataša koja je na neki način vjerojatno morala razviti obrambeni mehanizam u moru negativnosti ili su im dijagnoze takve da im dopuštaju nadu i s ovim zakonom, tko zna…ja im želim da se ta nada što prije ispuni i ostvari)
Kao što nećemo vikati niti na one koji još nisu svjesni problema.
Naše, kao aktivista ovdje je da educiramo…ne možemo nikoga prisiliti, a pogotovo nikoga nećemo napadati. Možemo s vremena na vrijeme napisati kakvo je stvarno stanje, upozoriti kako je bilo prije …da se ne izgubi znanje i svijest o tome da zaista može bolje i uspješnije… kako bi možda uputili nekoga tko iz neznanja bira ovo substandardno liječenje – i kao podsjetnik i poziv da nam se pridruže oni koji žele ili su se opekli na svojoj koži sa zakonom.
Ne možemo nikoga, niti na jednoj temi, ne samo ovdje, prisiliti da čuje naše mišljenje.
Zato molim da sada smirite tenzije i da ne eskalirate u međusobno vrijeđanje.
Hvala
Posljednje uređivanje od BHany : 05.11.2010. at 12:59
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma