Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
i ono što mene frapira, svaki put iznova je da je ženama svejedno ili očito nedovoljno bitno da im je sad uspješnost po postupku tek negdje oko 20%. Pišete da ima jedna trudnica s VV-a, jedna koja ne forumira............. neka, hvala Bogu, ali kad se sjetim da uz ovakav zakon i nažalost trenutne uvjete na VV-u ta
trudnica je jedna naspram 6 ili 7 ili 8 ili.. ............ koje nisu uspjele ( 20% je u uhodanim klinikama uspješnost, na VV-u to nažalost može biti samo manje.............

Kao što sam već ranije rekla i osoblje gore ipak govori o tome da će vrijeme Vuka tek opet doći, a kad..........................? to Bog dragi zna..................
Kadauna, pa nikome nije svejedno što je stanje takvo kakvo jeste, ali širenje panike nimalo ne pomaže.
Cure pokušavaju na neki način preživjeti ovaj krizni period, ne gubiti dragocjeno vrijeme i, da, možda ipak ostvariti majčinstvo na kakvom-takvom Vuku.

Zakon je grozan, nemilosrdan i poguban za sve nas. Njegovu nedorečenost i ja osjećam na sebi ovih dana.
Borim se protiv njega onako kako mogu, koliko mi vrijeme i mogućnosti dozvoljavaju, voljela bih dati više od sebe ali ne mogu.

Stanje na Vuku je nepovratno promijenjeno, svima je jasno. I tu ništa ne možemo učiniti.
Vuk sada ima jednog doktora koji ima cca 4 godine iskustva, vjerujem da zna što radi.
Vuk ima i dobrog biologa, i ona zna što radi.
Vuk ima jednu trudnicu koju sam sama vidjela i čula visinu njene bete, vjerujem da nije jedina.
Samo je jedina za koju smo mi čule.
Vrijeme Vuka će opet doći, sigurno.
A do tada, ajmo malo optimističnije gledati na cijelu stvar, zbog cura koje nemaju izbora i ostaju na Vuku.