Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Draga šiškica, za početak - želim ti svu sreću i uspjeh u postupku... Ko tu koga riba i zašto? Ako si pažljivo pročitala, kao što kažeš ovu temu i teme o drugim klinikama u RH, onda bi valjda trebala shvatiti da je vv kao klinika i kao tema na ovom pdf-u specifična. Ne želim sada ulaziti u detalje, jer su cure u postovima prije mene ojasnile sve probleme, stavove i situaciju...

Žao ti je pacijentica dr L. - meni je žao svih nas, i pacijenata dr L, i dr A. i pacijenata na drugim klinikama, i na privatnim klinikama i onih koji si mogu priuštiti inozemstvo. Žao mi je jer su nam uskraćena pravo na liječenje, jer nas se šikanira, omalovažava raznoraznim testiranjima i potvrdama i mogla bih tako unedogled...

I svatko ima pravo na ružičaste, zelene, crne, sive, plave, žute.... naočale, ali isto tako svatko ima svoju savjest i odgovara samome sebi. Pa ću tako ja jednog dana znati da sam bila jedna zaista mala (mikroskopski mala, naspram drugih) kap koja se probala boriti protiv ovakvog sramotnog zakona, i bez srama se pogledati u ogledalo svakoga jutra...

Rekla sam već samoj sebi da ću prestati pratiti ovu temu - pokušat ću se od sada toga i držati. Svima vam želim sreću...

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

E da, i ja više neću ništa komentirati osim koliko ima punkcija i embriotransfera

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •