-
sory cure malo me peru hormoni..
Da pojasnim, jako su me pogodili neki komentari od prije, ne znam više tko ih je i gdje napisao..
Posebno da u postupke u Hr. idu samo neinformirani i nedavno (ne znam kako je točno išao komentar) da je dr. A tek početnik i u stilu uči se na nama....
Mislim da sam jako informirana u svakom pogledu posebno što se tiče novog zakona, već ga par puta osjetila na svojoj koži i odplakala zbog toga.. I nemate pojma koliko mi je žao što ne mogu aktivno sudjelovati kao MPO aktivista..(u Hr. idem u postupak jer nemam novce za van..)
A što se dr. A tiče ne znam koliki je stručnjak ili nije, jedino sam svijesna toga da je neplodnost veliki i složeni problem, da možeš uspijeti prvi, drugi, deseti put ili nikada.(Nakon dugog razmišljanja prije 2,5 godine sam izabrala VV i ove jeseni sam opet ponovila svoju odluku) .Čitam i druge teme i vidim da u svakoj klinici, uključujući Maribor, ima lijepi i tužnih, ružnih priča.. Što je netko rekao bitan je dobitni embrij - u kojoj god ti klinici bio ikoji god te dr. liječio..
Na VV život ide dalje, manje je cura (dosta) al i dalje se osjeća ona pozitiva u zraku..barem ju ja osjećam..
I jako mi je žao kad se ovako prepucavamo za bezveze kad sve mislimo isto!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma