Zedra, slažem se da je neko uključivanje u akcije nekima (meni nije) tijekom postupka nepotreban, suvišan, krade previše energije.................... no postoji vrijeme između postupaka (nekoliko mjeseci), tu itekako svi koji mogu i žele neka pomognu (javite se cure na PP).
Šiškice, Alebić nije početnik, ali je liječnik s ipak manje iskustva nego npr. Šimunić, Tomić, Radončić, Radaković, Vrčić, ima ih, you name it, ali ima više MPO iskustva nego prof. Kuna koji je tek počeo raditi MPO prošle godine. Njegova je uspješnost i nepobitno bila manja nego kod Lučingera. Sad je by the way postao predstojnik humane reprodukcije na Vuk Vrhovcu, neka i ovim putem čestitam.
Kao što je PIno napisala, svi mi možemo ponešto napraviti "kad se male ruke slože", ne treba to nužno biti TV, pokazivanje, PIno je sve napisala, ali zato treba ljudi, nas je malo. U Italiji im je uz mnogo veći broj pacijentica koje su se borile kao lavice trebalo 5 g. da promijene zakon, 5 godina i nama ne gine bojim se i više ako nemamo potporu pacijentica. Imamo potporu, ali nominalnu, sve ste vi protiv zakona no to nije dovoljno, nažalost
Ja ću i dalje iznositi činjenice kakve jesu na VV-u i jednostavno ne mogu po paroli, žao mi je Snjeska, ja jednostavno ne mogu prešutjeti činjenice i mislim da cure koje se liječe gore jednostavno moraju znati."A do tada, ajmo malo optimističnije gledati na cijelu stvar, zbog cura koje nemaju izbora i ostaju na Vuku."
Stvarno iz petnih žila navijam za svaku trudnoću, bila ona u HR ili van nje, navijam za svaku trudnoću u mojoj matičnoj klinici = VV, navijam da se prva trudnica s VV-a javi jer ih odavno nije bilo na odbrojavanju............ i bit će trudnoća u HR tako i na Vuk Vrhovcu, ali kao što sam navela, ipak manje nego nego u ostalim hrvatskim klinikama, nažalost![]()
Do tada vas cure sve pozivam da se javite na PP koji ste za bilo kakav vid potpore, aktivnosti u borbi protiv ovog zakona.