Pa dobro jel se ne mogu te pozivnice za aktivizam premjestiti na neki zaseban topic, zar su samo cure sa VV neaktivne po tom pitanju?Svi kao da zaboravljaju koliko nam je svima tesko voditi bitku s neplodnoscu i jos sa ovakvim zakonom sa cijim se posljedicama svakodnevno suocavamo i nikome nije drago zbog toga.Sta bi sad trebale cure s VV?Bojkotirati i ne ici vise gore?Odustati od postupaka dok se zakon ne promijeni?Organizirati humanitarne akcije u cilju prikupljanja sredstava za Maribor?Ne pisati vise na ovom topicu?Ili pisati samo u negativnom kontekstu?
Koliko ima da je Luci otisao?Malo vise od mjesec dana jel tako, pa moram priznati da sam ocekivala i puno goru situaciju od ove kakvu imamo danas.A imamo dr.A imamo Kniewalda, izgledno je da ce i nova doktorica poceti uskoro samostalno raditi bas kao sto je i dr.A poceo kad se dr.J razbolio.Laboratorij je ostao isti a sjecam se da je slovio kao vrlo dobro opremljen.Pa mozete me sad i kamenovati ali mislim da cure imaju razloga biti optimisticne i mene raduju njihovi optimisticni postovi neka ih je samo sto vise i neka je sto vise trudnica sa VV a o zakonu i aktiviranju cura u vezi borbe protiv njega idemo na nekom drugom mjestu please.