Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    samo da vas pitam, pitala sam već, ali valjda niko nije vidio: jel problem što sam prvo dobila inekcije gonala, a pol sata nakon toga vadila hormone, ono treći dan?

to je jedno, a drugo: ima li još neko da je bio na kontracepciji, a da nakon toga nije dobio suprefakt? i zašto?mislim, kakva je to vrsta protokola?
    znam da ima veze kontracepcija i suprefakt...kakve?
    uvijek bi bilo najbolje bez ikakvih pripravaka vaditi hormone, ali ti to najbolje može Alebić odgovoriti. Naravno da ti unos gonala ili menopura ili bilo kojih drugih hormona može i hoće poremetiti sliku, eh sad baš unutar sat vremena od uzimanja gonala - sumnjam!

Ovo što kiša govori je vjerojatno vađenje estradiola pred samu punkciju da se vidi stanje zrelih folikula, to nema veze vađenjem hormona 3. DC. Ti si vjerojatno vadila taj treći dan sve, estradiol, FSH, LH, prolaktin, etc. Mislim da neće smetati što si uzela samo sat ranije gonal, ali kako utječe kontracepcija na hormone, eh........ to je sad već druga priča rekla bih. ŠTa ti je Alebić rekao kad da vadiš hormone? Meni malo čudno što nakon kontracepcije vadiš hormonalni status!?

Kontracepciju ti je vjerojatno dao samo da bi te naštimao, da bi ti odredio točno kontracepcijom početak ciklusa......, a ide u kratki protokol s tobom, dakle bez supresije - bez suprefakta ili decapeptyla. Nije nužno ići sa supresijom, kod nekih dijagnoza čak je bolje ići bez nje.......... Zašto se Alebić odlučio kod tebe ići bez supresije, ne znam........... ali nije nužno ići s njom.
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 10.11.2010. at 15:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •