jel možemo cetrodine i gonale sve stavit u jednu špricu i bosti se jednom?
jel možemo cetrodine i gonale sve stavit u jednu špricu i bosti se jednom?
nataša, nemoj to raditi
dobro, neću, samo ih onda ubodem bar u dvije različite strane trbuha![]()
Da, ja sam dobila dvije inekcije, za danas i za sutra, ništa nisam platila.... šta se prije plaćalo?! kao suprefakt? koliko je koštao?
Jedna ampula cetrotida cca 507 kunića. Ja u pretprošlom postupku trebala 3 ampule. Sva sreća pa sam se opametila pa sad uvijek na VV idem s podebljim novčanikom, bez obzira što sam bila u (polu)stimuliranom u kojem mi kao sve pokriva HZZO.
Ni FET se više ne plaća.
A danas sam dobila informaciju koja će obradovati mnoge od nas.
VV se širi, imat će veći prostor, točnije, dobit će cijeli odjel samo za sebe.
RuzicaSB
tako je, sve dobijes na VV i ništa ne plaćaš.
Ah zaboravila komentirati za proširenje VV, hvala Bogu. Idu na bolje polako,ali sigurno.
Za sve koji mogu pronaći malo slobodnog vremena preporučam da sutra gledaju
http://forum.roda.hr/threads/60926-L...15.11.-u-20.15
Jedan od gostiju je i novi VV biolog Kniewald koji je među prvima iz struke digao glas protiv zakona.
Dobro, po novom ako sam dobro shvatila ne plaća se Cetrotide, ali da se i plaća, pa ti taj dan saznaš da danas trebaš ampulu. Onda me naručio da sutra dođem i tad mi je rekao da za taj dan trebam i za sljedeći. Ok je za lijekove za koje unaprijed znaš da ti trebaju, pa ih nabaviti u inozemstvu, ali to najčešće nije slučaj.
Evo da se javim, ja danas bila gore i danas pikamo Brevactid5000 i u srijedu AIH![]()
Evo svratih samo da zavibram curama s VV a naročito Snješkici, a vijest da se VV širi pozdravljam od srca!
Hvala kikic
pusa tvojim dečkima <3
Mozda za ljetne praznike, mislim ako su vec sad poceli o tome pricati lako je moguce zar ne.ne vjerujem da ce tamo biti baustela dok se rade postupci.jedva cekam u svakom slucaju.
znaci onaj biolog sto je bio u Latinici je sad biolog na VV ? dosao je iz njemacke?
Eto i mene doma.U petak imala punkciju 13 jajni stanica pristala da mi oplode 2 iako sam trebala možda 3 ostale su zamrznuli.Jučer došla a ono ništa se nije oplodilo i opet ništa od transfera.Ode i drugi postupak.Kaže A nismo se dobro kockali.I da napomenem da nisam razgovarala ni sa biologom ni sa nikim iz labosa i na punkciji mi je A došao reći koliko imam stanica i isto tako da se nisu oplodile.Rekao je da se opet javim u 1.mjesecu.
Potrošila sa 1 Suprefact sprej, 16 Menopura, 3 Cetrotide i još 2 kutije nekih vaginaleta. I dobila dosta jajni stanica imala sam 15 folikula a u prvom postupku ništa.
danas 16.11., 13 dnt Beta 90.9.
u četvratk ponavljamo betu.....
Ela, nemam ništa pametno za napisati osim da mi je žao... Rezultati s JS su bili obećavajući, šteta... Jesu li ti radili IVF ili ICSI?
Ela, žao mi je, sinoć u Latinici nisu spominjani otkazani transferi![]()
Ela28, baš mi je žao što ti nije uspjelo, to je jedan od rizika pri oplodnji od samo tri j.s. da se niti jedna ne oplodi![]()
Koja vam je dijagnoza i koliko j.s. su ti uspjeli zamrznuti?
Elin slučaj je klasičan primjer nedostatka ovog Zakona. Da su mogli oploditi sve jajne stanice a višak embrija zamrznuti, velika vjerojatnost da se ovo ne bi dogodilo.
Doktor spominje kockanje, šteta što to ne kaže javno.
Meni je jučer beta bila 0...ali znala sam to.
Međutim, javljam da imamo jednu trudnicu više...ona nije na forumu.Njezina B=398
Hvala na čestitkama. Želim Vam svima ovakve rezultate..... cure mislim na vas......![]()
Pozdrav svima!
Evo ja sam nova na forumu, pa da vas sve pozdravim. Danas sam bila na VV, i počela s pikanjem. Inače, ona nova doktorica mi je radila ultrazvuk.
Čestitke friškim trudnicama, a svima ostalima puno sreće!