Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pvo je samo za one koji putuju daleko a odgođen im je transfer
    ovaj dio ne kontam, šta znači PVO? Pokušavam, i poklušavam, ali ne mogu dokučit

na papiru gdje vam dr.piše i prati veličinu folikula sa druge strane vam mora pisati šta ste imali ivf ili ivf-icsi.to vam je na zadnjoj strani mislim u gornjem kvadrau na ljevoj strani,ja kad sam imala punkciju onda sam slučajno dok sam čekala u redu čitala i uočila i to ,inače kad se nosi uputnica nikada se nepiše ivf-icsi,nego samo ivf eto nadam se da sam vas razriješila dilema
    nadam se da je tako, da ako je i uputnica za IVF da će radit ICSI, jer jedino tako se može sa sigurnošću reći da je učinjeno sve što se moglo učiniti!

ja sam od svoje dr gin tražila IVF/ICSI, ali se ona naravno pravila pametna i nije napisala, izludiću od tih nadobudnih ginekologa koji ništa ne znaju!!!!!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ovaj dio ne kontam, šta znači PVO? Pokušavam, i poklušavam, ali ne mogu dokučit

nadam se da je tako, da ako je i uputnica za IVF da će radit ICSI, jer jedino tako se može sa sigurnošću reći da je učinjeno sve što se moglo učiniti!

ja sam od svoje dr gin tražila IVF/ICSI, ali se ona naravno pravila pametna i nije napisala, izludiću od tih nadobudnih ginekologa koji ništa ne znaju!!!!!
    Nataša ne brini za uputnicu, meni je oba puta pisalo samo IVF, a radili su nam ICSI jer je to s obzirom na našu dijagnozu jedino i moguće
    Posljednje uređivanje od anddu : 18.11.2010. at 09:19

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Od kad se oplođuju samo 3 js sve Klinike rade svima samo ICSI.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Od kad se oplođuju samo 3 js sve Klinike rade svima samo ICSI.

nažalost ovo upravo za Vuk Vrhovec do nedavno to ne odgovara istini - ne znam kakvo je stanje sad ali pitajte cure biologa Kniewalda, bar on voli govoriti o postupku..........., ICSI se radio samo u slučajevima kad je za to postojala indikacija.....................

Ja prošla IVF na Vuku po novome zakonu, odnosno mi prošli IVF i to unatoč varirajućem i nezadovoljavajućem spermiogramu ali očito po procjeni Lane dovoljno dobar za IVF. Nije rađen ICSI kao ni mnogim drugima.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja prošla IVF na Vuku po novome zakonu, odnosno mi prošli IVF i to unatoč varirajućem i nezadovoljavajućem spermiogramu ali očito po procjeni Lane dovoljno dobar za IVF. Nije rađen ICSI kao ni mnogim drugima.[/QUOTE]

I kod mene je bilo tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •