Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kadauna ono što sam htjela reći kao odgovor na tvoje pitanje "Zašto to sad ne rade?"
    Pa zato što je Lučinger otišao a Alebić to ionako nije baš često prakticirao lani.
    A što se tiče vraćanja embrija drugi dan, ja isto mislim da je ta praksa prvenstveno zbog nedostatka novca (tj. što nemaju dovoljno kapaciteta, moraju trošiti dodatne medije itd.), a meni je osobno bolje da znam dali bi embrij preživio i razvio se u blastocistu nego da 14 dana živim u zabludi.

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Kadauna ono što sam htjela reći kao odgovor na tvoje pitanje "Zašto to sad ne rade?"
    Pa zato što je Lučinger otišao a Alebić to ionako nije baš često prakticirao lani.
    A što se tiče vraćanja embrija drugi dan, ja isto mislim da je ta praksa prvenstveno zbog nedostatka novca (tj. što nemaju dovoljno kapaciteta, moraju trošiti dodatne medije itd.), a meni je osobno bolje da znam dali bi embrij preživio i razvio se u blastocistu nego da 14 dana živim u zabludi.
    I sama sam takog mišljenja. Više bi da znam da li bi embrij preživio do 5 dana nego uzaludno čekanje bete. I onda razočaranje.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    I sama sam takog mišljenja. Više bi da znam da li bi embrij preživio do 5 dana nego uzaludno čekanje bete. I onda razočaranje.
    Ja sam na SD i upravo do pon čekam transfer 5dan, valjda blastice, prvi mi je ovo put i strah me da se neće prestati razvijati prije. Ali ako je ovo istina onda i bolje, zar ne????

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ja sam sad bila u privatnom postupku u Viliju i 1. put su s mojim embrijem odlučili ići na 5. dan, zato što ih je uvijek malo pa valjda nisu htjeli riskirati, nažalost prestao se razvijati ranije, ali bolje i to nego da su mi vratili 2. ili 3. dan kao odličan embrij i onda bih ja 14 treperila hoće li ili neće biti nešto, ovako znam.
    i drugi put ću im sugerirati nek čekaju blasticu
    Linalena tebi želim da dočekaš transfer super blastice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •