Stvarno ste drage i puno vam hvala. Pogodilo me ovo sve jako danas i jednostavno sam pukla. U srijedu je 3. dc, pa ću ići kod dr. A. porazgovarati o sljedećim koracima i vidjeti kakvi su ovi novi nalazi hormona. Nadam se da ako me misli stavljati na yasmin, da će to onda biti u ovom ciklusu, jer ću poludjeti ako mu dođem u siječnju u nadi za prvim aih-om, a on odredi čekanje od još jednog ciklusa.. :-S
Dosta razmišljam da odem ipak odraditi inseminacije privatno kod dr. Lučingera, baš kao što je netko tu rekao, da to što prije završim - bilo s kakvim "kucajućim" rezultatom, bilo da onda znam da nam je vrijeme za IVF.
E da, curke, možda je ovo glupo pitanje, ali me opterećuje, pa da ga bacim s leđa. Pošto imam ovakve nenormalne cikluse (od 39 dana, pa do 3 mjeseca i više), kako mogu znati ovuliram li uopće. U jednom ciklusu smo koristili one trakice za ovulaciju i meni su bile pozitivne kakvih 10-ak dana za redom. Onda sam odustala i nisam kupila i treći paketić, mislim, kako gađati ovulaciju, kad ispada da bi ona mogla biti svaki čas, a nikada doista nije?
E da, velike čestitke svim novim trudnicama. Tako me podigne kad god čujem da je koja curka ovdje uspjela!