Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Stvarno ste drage i puno vam hvala. Pogodilo me ovo sve jako danas i jednostavno sam pukla. U srijedu je 3. dc, pa ću ići kod dr. A. porazgovarati o sljedećim koracima i vidjeti kakvi su ovi novi nalazi hormona. Nadam se da ako me misli stavljati na yasmin, da će to onda biti u ovom ciklusu, jer ću poludjeti ako mu dođem u siječnju u nadi za prvim aih-om, a on odredi čekanje od još jednog ciklusa.. :-S
    Dosta razmišljam da odem ipak odraditi inseminacije privatno kod dr. Lučingera, baš kao što je netko tu rekao, da to što prije završim - bilo s kakvim "kucajućim" rezultatom, bilo da onda znam da nam je vrijeme za IVF.

E da, curke, možda je ovo glupo pitanje, ali me opterećuje, pa da ga bacim s leđa. Pošto imam ovakve nenormalne cikluse (od 39 dana, pa do 3 mjeseca i više ), kako mogu znati ovuliram li uopće. U jednom ciklusu smo koristili one trakice za ovulaciju i meni su bile pozitivne kakvih 10-ak dana za redom. Onda sam odustala i nisam kupila i treći paketić, mislim, kako gađati ovulaciju, kad ispada da bi ona mogla biti svaki čas, a nikada doista nije?

E da, velike čestitke svim novim trudnicama. Tako me podigne kad god čujem da je koja curka ovdje uspjela!

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    E da, curke, možda je ovo glupo pitanje, ali me opterećuje, pa da ga bacim s leđa. Pošto imam ovakve nenormalne cikluse (od 39 dana, pa do 3 mjeseca i više ), kako mogu znati ovuliram li uopće. U jednom ciklusu smo koristili one trakice za ovulaciju i meni su bile pozitivne kakvih 10-ak dana za redom. Onda sam odustala i nisam kupila i treći paketić, mislim, kako gađati ovulaciju, kad ispada da bi ona mogla biti svaki čas, a nikada doista nije?
    ValaMala, s tako dugackim ciklusima tesko da ces uhvatiti ovulaciju s trakicama; a s obzirom da ti je toliko dugo bila pozitivna, vjerojatno ti je LH nesto povisen i trakice kod tebe nemaju smisla, kao sto ti je vec i amyx rekla.
    Eventualno bi mjerenjem bazalne temperature mogla popratiti da li uopce ovuliras i kada, al to samo ako bi imala jako puno vremena za cekanje...
    Uvijek dobijes menstruaciju nakon 10 dana terapije utrogestanom? Ne znam, palo mi je na pamet, ako te ne prime ovaj ciklus na inseminaciju - nemoj do besvijesti cekati sljedecu menstruaciju mozda i naredna tri mjeseca, nego se jednostavno dogovori s doktorom za terapiju utrogestanom 16-26dc (recimo), dobit ces redovno menstruaciju i onda kreni na AIH u sljedecm ciklusu. Tako bih se barem ja pokusala dogovoriti s doktorom; a to i nije tako puno cekanja, jedan normalan ciklus.
    Kontracepcija isto nije losa ideja, bar znas da neces beskonacno dugo cekati.
    Reguliraj cikluse s tabletama ako drugacije ne ide; stvarno nema smisla da po tri mjeseca nacekavas M da bi dosla do AIH.
    Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •