Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ne kužim zašto vas zavlače, meni nitko nije rekao da čekam i ponavljam nalaze (dobro sad nakon 4 godine od prvih nalaza iste sam ponovila).
    TOMISLAVA za nas bez dijagnoze nažalost AIH je pravilo prije IVF-a i mi smo ih radili 3 prije IVF-a
    mala teta ja bi na tvom mjestu otišla do dr. A i rekla da ne želim čekat jer nema smisla a i načekala si se
    ValaMala da dr. A se vrača s go 18.1.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bok cure, jučer sam vadila betu bila je 15.1. dr. kaže da je ok, početak, baš početak. pšto je bila inseminacija. u ponedjeljak idem opet vadit i molim boga da će se povećati do onda

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure, jučer sam vadila betu bila je 15.1. dr. kaže da je ok, početak, baš početak. pšto je bila inseminacija. u ponedjeljak idem opet vadit i molim boga da će se povećati do onda
    Ti si onda radila inseminaciju dva dana prije mene, ja bi trebala test raditi u subotu al sam mislila ujutro jel to prerano ???

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    Ti si onda radila inseminaciju dva dana prije mene, ja bi trebala test raditi u subotu al sam mislila ujutro jel to prerano ???
    Čuj ako možeš idi vadit betu rađe. ja sam radila test dan prije al bio je negativan, pa sam otišla vadit betu da budem sigurna i eto, nešto se događa.

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    sretno, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da u pon ugledaš troznamenkastu betu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •