I meni je nova dr. radila inseminaciju samostalno, Dr. A nije bio s njom, neznam kako se zove
Da, počeli smo s MPO pričom u lipnju i dosta se namučili s prikupljanjem dokumenata, pa sam bila na laparoskopiji/histeroskopiji, pa taman kad sam mislila da ćemo konačno krenuti, Alebić je htio još jednom nakon operacije vaditi hormone, tako da sam sada konačno to sve završila i trebala sam u AIH, no kako se menga poklopila s ovim praznicima, ništa od AIH-a.
No, ipak kako ne bi bio potpuni gubitak vremena, stavio me na klomifene i radimo folikulometrije. Sutra će mi reći kada ide štoperica, pa ćemo na ciljane odnose. Bolje išta nego ništa. A i ovo je velika stvar za nas, pošto ja izgleda uopće ne ovuliramtako da će se sada po prvi put upoznati moja jajna stanica i spermići, haha... A gle, znam da nije neka velika mogućnost, no moramo gledati na sve ovo pozitivno, jer tko zna...
Što tebi slijedi, ideš još na koju inseminaciju ili?
Eh i ja očito ne ovuliram... mi ćemo na još jednu inseminaciju, iako je plan bio da se ide na IVF, ali sada je dr rekao pošto sam dosta dobro reagirala ovaj put da riješimo još jednu inseminaciju pa onda... To će valjda biti u 2 mj, jer će mi opet m. kasniti, ah. Evo držim ti fige da vam se potrefi u kućnoj radinosti.![]()
Ružo, ja da čekam menge, načekala bih se. Jednom sam tako čekala mengu kako bih mogla na laparoskopiju i čekala sam 3 mjeseca! Zato sam se s doktorom dogovorila da nema čekanja i mengu izazivamo lijepo utrogestanima. Uzimam ih 10 dana, onda napravim test na trudnoću (jer nikad se ne zna...) i ako je negativan, prestanem ih uzimati i kao sat 3. dan mi dođe menga.
Obavezno ga zamoli da ti pomogne izazvati, vrijeme nam je ionako dragocjeno kad se radi o majčinstvu, zašto ga gubiti...? Puno puno sreće!