Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Joj draga, kažu ti da ništa ne popiješ jer dobivaš "koktel" (normabel+voltaren), tako da ne znam što da ti kažem. Meni su prije HSG-a rekli da popijem ketonal, mislim prestrašna glupost, to ti je kao da ti netko kaže da popiješ 2 aspirina prije nego ideš roditi... Stisni zube i proći ćeš to kao i druge žene prije tebe. A ako bude zaista strašno, prebaci se u Petrovu ili negdje gdje daju anesteziju, kao ja...
    vidiš mene prohodnost nije ništa boljela.. malo pritiska.. jače me boli menga nego što me to boljelo

ma zdurati ću... jesu svi pa ću i ja....za sada ostajem kod Lučija privatno pa ćemo vidjeti...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    vidiš mene prohodnost nije ništa boljela.. malo pritiska.. jače me boli menga nego što me to boljelo

ma zdurati ću... jesu svi pa ću i ja....za sada ostajem kod Lučija privatno pa ćemo vidjeti...
    Kužim te totalno, da imamo love za to sada i ja bih išla kod njega. Naravno da ćeš izdržati, a Luči je prekrasan i proći će to za čas...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Kužim te totalno, da imamo love za to sada i ja bih išla kod njega. Naravno da ćeš izdržati, a Luči je prekrasan i proći će to za čas...
    je, stvarno je odličan držim ti fige draga u Petrovoj i da bude ogromna beturina!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    je, stvarno je odličan držim ti fige draga u Petrovoj i da bude ogromna beturina!
    Puno ti hvala, nadam se da će možda sutra ipak taj plusić, pa da nećemo ni doći do Petrove

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •