Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bila, bila.
    Prvo, totalno me lupilo koliko je čekaonica prazna! Prije nije bilo mjesta za sjediti, a danas svega par cura. Jedna je dobila hrpu injekcija, valjda kreće u postupak, a dvije su bile kod dr. prije mene. Kada sam otišla, ostao je jedan par i mislim još jedna cura.

Uglavnom, doktor je bio prekrasan danas, baš me nasmijao, ful onako pozitivan, a to mi puno znači. Sve je ok, od danas sam na klomifenima (dvaput dnevno 5 dana), a sljedeću srijedu prva folikulometrija.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Bila, bila.
    Prvo, totalno me lupilo koliko je čekaonica prazna! Prije nije bilo mjesta za sjediti, a danas svega par cura. Jedna je dobila hrpu injekcija, valjda kreće u postupak, a dvije su bile kod dr. prije mene. Kada sam otišla, ostao je jedan par i mislim još jedna cura.

Uglavnom, doktor je bio prekrasan danas, baš me nasmijao, ful onako pozitivan, a to mi puno znači. Sve je ok, od danas sam na klomifenima (dvaput dnevno 5 dana), a sljedeću srijedu prva folikulometrija.
    a što je s naručivanjem, da li vrijedi ono da se naručuje na folikul., punkcije od jutra, pa ostalo poslije ili??? držim ti fige da dobro reagiraš na klomifen

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bila, bila.

Nadam se da neće biti gužve kad ja budem išla. Dobro si prošla. Znači u postupku si. Ja bi isto trebala na drugi AIH krajem mjeseca. Prvi mi bio u 12 mj. i 0 bodova. Bila na klomifenima 3-7 dan. AIH mi rađen 14. dan. Držim ti fige da uspiješ.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da neće biti gužve kad ja budem išla. Dobro si prošla. Znači u postupku si. Ja bi isto trebala na drugi AIH krajem mjeseca. Prvi mi bio u 12 mj. i 0 bodova. Bila na klomifenima 3-7 dan. AIH mi rađen 14. dan. Držim ti fige da uspiješ.
    i ja planiram na 3AIH pod kraj mjeseca, kako ti je izgledao prvi?? koja ti je dijagnoza??

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Dijagnoze nemam, tj. sve je ok i kod mene i kod muža, ali trudnoća nikako. Došla sam 3.dc i dobila klomifene. Kad sam ih popila morala doći da vidi da li su počeli rasti, onda opet za dva dana da vidi jesu li narasli. Sljedeći dan bila štoperica i onda 2 dana poslije AIH. Kako je bilo kod tebe?

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Dijagnoze nemam, tj. sve je ok i kod mene i kod muža, ali trudnoća nikako. Došla sam 3.dc i dobila klomifene. Kad sam ih popila morala doći da vidi da li su počeli rasti, onda opet za dva dana da vidi jesu li narasli. Sljedeći dan bila štoperica i onda 2 dana poslije AIH. Kako je bilo kod tebe?
    Mi smo preko tri godine bili smatrani idiopatima i stvarno sam izgubila vremena zbog toga. Stavljali su me na klomifen da mi potaknu ovulaciju,mm-u sam kupovala vitamine za svaki slučaj, pili smo čajeve, pazili na prehranu, a onda jedr L napokon otkrio pravi problem- endometriozu i sad znamo protiv čega se boriti i zašto svi oni pokušaji nisu urodili plodom
    Eva 133, želim ti puno sreće i da ti upali kućna radinost ili AIH

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure, a šta je s onim naručivanjem po novome, molim malo objašnjenje

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bila, bila.
    . Sve je ok, od danas sam na klomifenima (dvaput dnevno 5 dana), a sljedeću srijedu prva folikulometrija.
    jedva čekamo vijesti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •