Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    hej evo upadam ,al bi htjela reći da sam ja isto bila na klomifenima i imala sam više folikula pa se nije mogao raditi AIH radi mogućnosti višeplodne trudnoće,al sam išla na ivf odma da ne propadnu bezveze
    eh vidiš, o tome uopšte nisam mislila!!!!! i kako je izgledao IVF, koliko čega

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    eh vidiš, o tome uopšte nisam mislila!!!!! i kako je izgledao IVF, koliko čega
    pa bilo je 15 folikula al sam na kraju dobila 2 stanice,tako da je nakraju ispalo da je mogao biti AIH ali oni to neznaju dok ne naprave punkciju,a riskirati toliko nemogu.
    nadam se da će mi ovaj ivf na koji se sad spremam biti bolji što se stanica tiče,jer ET poslije prvog ivf nije bio s dobrim izgledima,stanice nisu bile dovoljno dobre.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

To ti se onda nije uračunalo u jedan od onih 6 postupaka, je l' da? Jel bila bolna punkcija? Sada si kod dr. Alebića za ivf? Kad ideš?

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    To ti se onda nije uračunalo u jedan od onih 6 postupaka, je l' da? Jel bila bolna punkcija? Sada si kod dr. Alebića za ivf? Kad ideš?
    sad sam kod Dr.Tomića u vinogradskoj,danas sutra krećem sa stimulacijom pikicama,pa otprilike za 14 dana punkcija,nadam se da će sve bit ok,u vin . ako punkcija pada u toku tijedna daju potpunu anesteziju,a najbolje od svega je što nema gužve,kad se sjetim VV ovo je preporod
    a što se tiče punkcije jeli bolna neću reći da nije,al izdrži se ,stisneš zube i moliš Boga da završi,pošto sam ja došla na AIH a oni su taj dan rekli da je punkcija,nisam stigla razmišljati šta me čeka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •