Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, mm bio danas na 4. spermiogramu u Petrovoj i opet se stanje jako poboljšalo. Prvo je imao oligoasthenoteratozoospermiu, pa je kroz par mjeseci ponovio i dobio nalaz oligoteratozoospermia (izgubio astheno), a sad je nalaz teratozospermia! Progresivno pokretnih je 46%, a razred B i C još 20%! Dakle volumen i pokretljivost je jako dobra, jedino je udio morfološki normalnih manji, no dr. kaže da to skoro da i nema veze kad je volumen i pokretljivost ok... hvala Bogu na ovome!

Inače totalno je čudno, svaki spermiogram totalno drugačija dijagnoza, tako da se ne može znati koje je pravo stanje...
    Spermiogram zna inače varirati. Super što se poboljšao. Kako to da tvoj muž radi spermiogram na Petrovoj? Jel ovi sa vv prihvaćaju njihov spermiogram?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Radio je jedan spermiogram na VV, a tri u Petrovoj. Na VV nas nisu tražili više od tog jednog, osobito kad smo tada imali već 2 iz Petrove. Ovaj smo ponovili jer smo dosta "radili" na tome da se situacija s plivačima poboljša pa smo htjeli vidjeti ima li napretka. Također, ukoliko ćemo morati na IVF (ako aih/aihovi ne uspiju), onda ću definitivno u Petrovu, jer ne mogu na punkciju bez anestezije. U Petrovoj traže 3 njihova spermiograma, pa da to imamo

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Radio je jedan spermiogram na VV, a tri u Petrovoj. Na VV nas nisu tražili više od tog jednog, osobito kad smo tada imali već 2 iz Petrove. Ovaj smo ponovili jer smo dosta "radili" na tome da se situacija s plivačima poboljša pa smo htjeli vidjeti ima li napretka. Također, ukoliko ćemo morati na IVF (ako aih/aihovi ne uspiju), onda ću definitivno u Petrovu, jer ne mogu na punkciju bez anestezije. U Petrovoj traže 3 njihova spermiograma, pa da to imamo
    Jel ti hoćeš reći da se na vv pukncije vrše bez anestezije?? Neee...

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ti hoćeš reći da se na vv pukncije vrše bez anestezije?? Neee...
    eva pa mislim da je bez anestezije,do sad je bilo pa ne mislim da se što promjenilo,dobiješ 2 inj. u guzu tramal i normabel i to je to,ideš na punkciju

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    eva pa mislim da je bez anestezije,do sad je bilo pa ne mislim da se što promjenilo,dobiješ 2 inj. u guzu tramal i normabel i to je to,ideš na punkciju
    adj dobro bar nešto. Kad sam ja bila na aih-u, ženska koja je išla na punkciju je dobila injek. ali joj je počela djelovati tek poslije punkcije, tako da je nju bolilo. Ja sam malo trtaroš.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

adj dobro bar nešto. Kad sam ja bila na aih-u, ženska koja je išla na punkciju je dobila injek. ali joj je počela djelovati tek poslije punkcije, tako da je nju bolilo. Ja sam malo trtaroš.
    Eva nažalost, ovaj "koktel" što daju na VV nije ništa nalik anesteziji. To je razlog što u slučaju toga da moramo ipak na ivf, idem u Petrovu. Nedavno mi je frendica bila na punkciji na VV i bilo joj je strahovito, a 3 cure s kojima sam bila u čekaonici su rekle da su i njima punkcije bile užasno bolne. Ono, moram priznati sebi, ne želim to, a ako imam opciju zašto se mučiti?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Eva nažalost, ovaj "koktel" što daju na VV nije ništa nalik anesteziji. To je razlog što u slučaju toga da moramo ipak na ivf, idem u Petrovu. Nedavno mi je frendica bila na punkciji na VV i bilo joj je strahovito, a 3 cure s kojima sam bila u čekaonici su rekle da su i njima punkcije bile užasno bolne. Ono, moram priznati sebi, ne želim to, a ako imam opciju zašto se mučiti?
    meni punkcija nije bila bolna

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

a osijetiš ti punkciju u svakom slučaju,neko više ,neko manje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •