Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Puno hvala, curke. Sve je prošlo super, nisam očekivala da će biti tako jednostavno i bezbolno. Uglavnom dr. kaže da sam na klomifene odreagirala odlično i bit će 1-2 lijepa folikula za aih. Napravio mi je kako to oni zovu "slijepi transfer" (kada prođe kateterom bez da ušprica j.s. ili spermije i bilo je bezbolno i vrlo kratkotrajno. Rekao je da kuži tu moju "stepenicu" u cerviksu, ali ju je lijepo supio proći. Presretna sam!

Sljedeća folikulom. u subotu. Ne znam kada će aih, možda već ponedjeljak, utorak? Nisam ga pitala koliki su folikuli, onako totalno u strahu kako će proći ovo drugo, tako da nemam pojma u kojoj su fazi.

I još pitanje, kada je najbolje da imamo zadnji odnos prije štoperice/aih-a?
    Eh, baš sam prije poslala javi se... glavno da je dobro proslo i da sad znaš da te neće boljeti. ako dr. kaže da si dobro reagirala onda to puno znači, sad sve ovisi o veličini folikula. mi smo ti zadnji odnos imali... u pon je bila štoperica, srijedu AIH... znači nedjelja, da

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Tako i ja nešto računam da je optimalno dan prije štoperice. Tako se plivači optimalno ekipiraju, a i pokriješ period do ovulacije (ipak spermiji žive kakvih 5 dana, pa će neki i dočekati ovulaciju, zar ne?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Tako i ja nešto računam da je optimalno dan prije štoperice. Tako se plivači optimalno ekipiraju, a i pokriješ period do ovulacije (ipak spermiji žive kakvih 5 dana, pa će neki i dočekati ovulaciju, zar ne?
    Neki će sigurno čekati one svježe samo mi reci kad si išla dan, išla si na 10? il može i malo kasnije?? kad si bila na redu

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Neki će sigurno čekati one svježe samo mi reci kad si išla dan, išla si na 10? il može i malo kasnije?? kad si bila na redu
    Eh moja tipkovnica. kad si išla 3 dan ciklusa ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •