Računa se od kad počneš krvariti normalno, crvena krv i da moraš mjenjat uloške, čini mi se da se vremenski računa do 18,oo sati, sad nisam sigurna jel VV nešto drugačije računa ili ne ali prati krvarenje, iscjedak se ne računa kao početak
Računa se od kad počneš krvariti normalno, crvena krv i da moraš mjenjat uloške, čini mi se da se vremenski računa do 18,oo sati, sad nisam sigurna jel VV nešto drugačije računa ili ne ali prati krvarenje, iscjedak se ne računa kao početak
imam jedno pitanje,zadnji put sam bila kod dr.A.(pacijent sam bila dr.l)u 11 mjesecu...naime ništa nije govorio o postupku iako sam par puta pitala,samo mi je napisao da u 2 mj.dođem 3 dan ciklusa sa papirima od pravnog i psihološkog savjetovanja...ja se nadam da to znači postupak ili se pak varam...kaj vi mislite???
[QUOTE=ruža82;1796422]za utorak ću tražiti dan slobodno, pošto ću biti naručena na 10. a ostale dane ću rano u zg, a poslije na drugu smjenu. nekako ću izdržati, samo da bude sve ok. ako sam prvi put izdržala folikulometrija i radila onda ću i sada. ti imaš kakve simptome???[/QUOTE
Bole me grudi užasno i napuhana sam. Mislim da ću svaki čas procuriti. Obično procurim ujutro, tako da mislim da ću možda sutra ujutro. Možda se i vidimo.