Izvještaj. Prvo da kažem da sam u šoku.
Jutros je gore bila neopisiva gužva, tolika da me dr. nije uopće stigao pogledati u prvoj turi, nego je otišao u salu, obavio postupke, a na red sam došla iza 10. I onda na stolu iznenađenje i meni i doktoru. Na D jajniku 3 savršena folikula od 20mm, na L jedan od 18mm. Rekao je da mi ne dopušta ni da imamo odnos mm i ja, a kamoli AIH. I rekao da možemo ili odustati ili ići na IVF.
Naravno da sam se odlučila za IVF. Mislim, u cijeloj borbi za bebicu, odbaciti ovakvu krasnu priliku bi bilo prilično besmisleno. I tako večeras u 23 idem gore na štopericu, a u ponedjeljak ujutro je punkcija. Sada mi je tako smiješno, prije nekoliko postova sam ovdje pisala da ću u Petrovu ako ne uspiju AIH/ovi, zbog punkcije bez anestezije, blabla, a sada kad imam priliku, uopće ne razmišljam o boli, samo o tome da postoje 4 lijepa folikula koji možda nose jajne stanice koje bi mogle postati naše dijete...
Hrpa osjećaja u istom trenutku. Sreća, strah da ne puknu folikuli prije vremena, ogromna nada, strah da možda neće doći do transfera, strah od punkcije, radost pri pomisli koliko je veća šansa IVF postupak od AIH-a...
Ma, sve u svemu, nisam se uopće stigla pripremiti na ovo. Obično se cure spremaju na IVF, pa se pikaju, pa polako dođe i sam postupak. Ovako s neba pa u rebra!
Cure, vibrajte za meneee