Stranica 34 od 62 PrviPrvi ... 24323334353644 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Drage cure i ja sam bivša pacijentica sa VV-a samo sam željela sa vama podijeliti sretnu vijest a to je da sam trudna i to nakon što smo digli ruke od svega i jednostavno nastavili sa svojim životima sa činjenicom da možda nikad nećemo biti roditelji jer jednostavno više psihički nisam mogla drugačije. Kad sam vidjela dvije crtice na testu još uvijek nisam vjerovala sve dok nisam na ultrazvuku čula kako kuca sad smo punih 9 tj i zasada je sve ok. Želim vam svima od srca da i vaše priče dobiju takav kraj, svu sreću ovog svijeta i da napokon budete sretne kao i ja. "Nada umire posljednja"

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje, kako je. ima koga sa VV sa lijepim vijestima?? zanima me, ona nova doktorica- radi samostalno ili još ne. ima jedna starija cura koja se uskoro sprema u MPO vode pa evo neznam da li da joj preporučim VV ili ne??? jer će najvjerojatnije k novoj dr. a u godinama je pa neznam šta da joj kažem???
    Preporuči joj da ode drugdje (Petrova, Vinogradska, Sveti Duh) - nema smisla da se nova doktorica na njoj uči, a ona je već "u godinama"...Alternativno nek proba kod dr. Alebića

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj anastazija1 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure i ja sam bivša pacijentica sa VV-a samo sam željela sa vama podijeliti sretnu vijest a to je da sam trudna i to nakon što smo digli ruke od svega i jednostavno nastavili sa svojim životima sa činjenicom da možda nikad nećemo biti roditelji jer jednostavno više psihički nisam mogla drugačije. Kad sam vidjela dvije crtice na testu još uvijek nisam vjerovala sve dok nisam na ultrazvuku čula kako kuca sad smo punih 9 tj i zasada je sve ok. Želim vam svima od srca da i vaše priče dobiju takav kraj, svu sreću ovog svijeta i da napokon budete sretne kao i ja. "Nada umire posljednja"
    čestitam od srca,uživaj u trudnoći i svojoj željenoj bebi

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Prekrasno, predivno, čestitam!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

čestitam, nema mi ljepšeg nego čuti da je jedna "od nas" ostala trudna!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Preporuči joj da ode drugdje (Petrova, Vinogradska, Sveti Duh) - nema smisla da se nova doktorica na njoj uči, a ona je već "u godinama"...Alternativno nek proba kod dr. Alebića
    Tako sam i ja mislila, ipak žena ima 35g. i koliko sam shvatila policistične jajnike i još neke druge probleme.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Valamala u kojoj si fazi? Nije me bilo par dana pa sam se pogubila?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tako sam i ja mislila, ipak žena ima 35g. i koliko sam shvatila policistične jajnike i još neke druge probleme.
    Joj kad se sjetim svih onih mjeseci dok sam vadila sve nalaze, za poludit. Svaki mjesec nešto. Možda u drugim bolnicama to ide malo brže. Što se tiče nove doktorice ok mi je, ali definitivno neiskusna. Naučit će se ona i bit će dobra za neke nove generacije, ali ni ja ne bi htjela doći nekom neiskusnom. Bolje curi preporuči ili drugu bolnicu ili dr Alebića.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Valamala u kojoj si fazi? Nije me bilo par dana pa sam se pogubila?
    Draga, ja sutra ujutro na folikulometriju br. 2 i nadam se da ću sutra biti pametnija, tj. znati kada će štoperica i moj prvi aih! Ne mogu dočekati!

Inače, što se tiče nove doktorice, doista je simpa i to, ali ni ja ne bih u ruke nekome neiskusnom, jednostavno su ovo prevelike stvari... Zamolila sam dr. da mi on radi aih (pošto sam čula da uglavnom radi ona) i malo se začudio, no rekao je neka ga samo podsjetim.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, ja sutra ujutro na folikulometriju br. 2 i nadam se da ću sutra biti pametnija, tj. znati kada će štoperica i moj prvi aih! Ne mogu dočekati!

Inače, što se tiče nove doktorice, doista je simpa i to, ali ni ja ne bih u ruke nekome neiskusnom, jednostavno su ovo prevelike stvari... Zamolila sam dr. da mi on radi aih (pošto sam čula da uglavnom radi ona) i malo se začudio, no rekao je neka ga samo podsjetim.
    Tako je i meni padalo subotom 2.folikulom., u nedjejelju u 23 h štoperica i utorkom AIH. Eto mislim da ćeš i ti tako. Dani tako sporo prolaze jel da?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Totalno, ali znaš ovi dani dok se čeka postupak lete u usporedbi s onim čekanjem od 2 tjedna. To mi je prestrašno. Onda umišljam simptome trudnoće sve u šesnaest...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Izvještaj. Prvo da kažem da sam u šoku.

Jutros je gore bila neopisiva gužva, tolika da me dr. nije uopće stigao pogledati u prvoj turi, nego je otišao u salu, obavio postupke, a na red sam došla iza 10. I onda na stolu iznenađenje i meni i doktoru. Na D jajniku 3 savršena folikula od 20mm, na L jedan od 18mm. Rekao je da mi ne dopušta ni da imamo odnos mm i ja, a kamoli AIH. I rekao da možemo ili odustati ili ići na IVF.

Naravno da sam se odlučila za IVF. Mislim, u cijeloj borbi za bebicu, odbaciti ovakvu krasnu priliku bi bilo prilično besmisleno. I tako večeras u 23 idem gore na štopericu, a u ponedjeljak ujutro je punkcija. Sada mi je tako smiješno, prije nekoliko postova sam ovdje pisala da ću u Petrovu ako ne uspiju AIH/ovi, zbog punkcije bez anestezije, blabla, a sada kad imam priliku, uopće ne razmišljam o boli, samo o tome da postoje 4 lijepa folikula koji možda nose jajne stanice koje bi mogle postati naše dijete...

Hrpa osjećaja u istom trenutku. Sreća, strah da ne puknu folikuli prije vremena, ogromna nada, strah da možda neće doći do transfera, strah od punkcije, radost pri pomisli koliko je veća šansa IVF postupak od AIH-a...

Ma, sve u svemu, nisam se uopće stigla pripremiti na ovo. Obično se cure spremaju na IVF, pa se pikaju, pa polako dođe i sam postupak. Ovako s neba pa u rebra!

Cure, vibrajte za meneee

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam danas dobila m i pon bi trebala bit na prvom uzv, ali ne mogu dobit nikoga na tel za naručit se
    je li bed ako se u pon samo pojavim gore?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nije, samo dođi, primaju te sigurno, a i rekle su sestre da ako tako padne i ne uspiješ se naručiti, samo dođeš i to je to!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nije, samo dođi, primaju te sigurno, a i rekle su sestre da ako tako padne i ne uspiješ se naručiti, samo dođeš i to je to!
    hvala
    i sretno ti u pon

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ValaMala vidiš kako se stvari preokrenu tako sam i ja na svoj prvi IVF išla slučajno zbog 5 folikula, najbolje ti je ući u postupak bez da previše razmišljaš o svemu bar je meni, odradili smo tako na brzinu sve to da se nisam ni snašla i čak sam tada imala najviše j.s. ikad, poslije je bilo sve gore.
    Sretno

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ajme Valamala pa ovo je zbilja neočekivano. Da, neki dan smo kometirali punkcije i kako ćeš ti u Petrovu. Eto, nisi ni sanjati mogla. Ovo bi mogao biti dobitni ivf. Koliko si klomifena pila? 2 dnevno ili? Sad se psihički i fizički odmori ovaj vikend, a onda u nove pobjede.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ajme Valamala pa ovo je zbilja neočekivano. Da, neki dan smo kometirali punkcije i kako ćeš ti u Petrovu. Eto, nisi ni sanjati mogla. Ovo bi mogao biti dobitni ivf. Koliko si klomifena pila? 2 dnevno ili? Sad se psihički i fizički odmori ovaj vikend, a onda u nove pobjede.
    Pila sam 2 dnevno od 3.d.c. Kaže dr. da su tako veliki i dobri folikuli da ne smijemo nikako ni odnose imati zbog mogućnosti višeplodne. Jako sam sretna i toliko se nadam, ne mogu to ni opisati... Ja u sve uvijek cijelim srcem ulijećem, kasnije možda zato bude i teže, no moram tako!
    Večeras na tu štopericu i molim Boga samo da ne puknu do punkcije! Puno hvala na podršci

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Izvještaj. Prvo da kažem da sam u šoku.

Jutros je gore bila neopisiva gužva, tolika da me dr. nije uopće stigao pogledati u prvoj turi, nego je otišao u salu, obavio postupke, a na red sam došla iza 10. I onda na stolu iznenađenje i meni i doktoru. Na D jajniku 3 savršena folikula od 20mm, na L jedan od 18mm. Rekao je da mi ne dopušta ni da imamo odnos mm i ja, a kamoli AIH. I rekao da možemo ili odustati ili ići na IVF.

Naravno da sam se odlučila za IVF. Mislim, u cijeloj borbi za bebicu, odbaciti ovakvu krasnu priliku bi bilo prilično besmisleno. I tako večeras u 23 idem gore na štopericu, a u ponedjeljak ujutro je punkcija. Sada mi je tako smiješno, prije nekoliko postova sam ovdje pisala da ću u Petrovu ako ne uspiju AIH/ovi, zbog punkcije bez anestezije, blabla, a sada kad imam priliku, uopće ne razmišljam o boli, samo o tome da postoje 4 lijepa folikula koji možda nose jajne stanice koje bi mogle postati naše dijete...

Hrpa osjećaja u istom trenutku. Sreća, strah da ne puknu folikuli prije vremena, ogromna nada, strah da možda neće doći do transfera, strah od punkcije, radost pri pomisli koliko je veća šansa IVF postupak od AIH-a...

Ma, sve u svemu, nisam se uopće stigla pripremiti na ovo. Obično se cure spremaju na IVF, pa se pikaju, pa polako dođe i sam postupak. Ovako s neba pa u rebra!

Cure, vibrajte za meneee
    Ženo draga to je super, evo ja ti već sada držim fige da postupak uspije. baš si me razveselila, eh kad bi bar se meni nešto takvo moglo dogoditi

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Baš sam mužu pričala tvoju situaciju i on kaže da bi bilo dobro da i meni tako bude. Ovo ti je možda najbolje što se moglo desiti. Nisi se pikala, i upala si na ivf. Prošli put si isto pila 2/5 klomifene? Prošli put ti je bilo ok? Nije ih bilo previše.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Meni je danas 29. dan. Očekujem m svaki tren. Inače dobijem od 30.-32. dana. Ružo kad ti trebaš dobiti?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

imam pitanje, do koliko sati se računa prvi dan m. na više mjesta sam pročitala različito vrijeme. ja sam počela krvariti, ali jako jako lagano. pa neznam dal da računam danas kao prvi dan ili sutra??? molim pomoć.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

imam pitanje, do koliko sati se računa prvi dan m. na više mjesta sam pročitala različito vrijeme. ja sam počela krvariti, ali jako jako lagano. pa neznam dal da računam danas kao prvi dan ili sutra??? molim pomoć.
    Mislim poslije 17 h.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Računa se od kad počneš krvariti normalno, crvena krv i da moraš mjenjat uloške, čini mi se da se vremenski računa do 18,oo sati, sad nisam sigurna jel VV nešto drugačije računa ili ne ali prati krvarenje, iscjedak se ne računa kao početak

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Računa se od kad počneš krvariti normalno, crvena krv i da moraš mjenjat uloške, čini mi se da se vremenski računa do 18,oo sati, sad nisam sigurna jel VV nešto drugačije računa ili ne ali prati krvarenje, iscjedak se ne računa kao početak
    pa onda ću računati sutra kao prvi dan, jer se ovo ne može nazvati kao prava m. baš je onak lagano

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pila sam 2 dnevno od 3.d.c. Kaže dr. da su tako veliki i dobri folikuli da ne smijemo nikako ni odnose imati zbog mogućnosti višeplodne. Jako sam sretna i toliko se nadam, ne mogu to ni opisati... Ja u sve uvijek cijelim srcem ulijećem, kasnije možda zato bude i teže, no moram tako!
    Večeras na tu štopericu i molim Boga samo da ne puknu do punkcije! Puno hvala na podršci
    Hoćeš ti sad njemu morati donijeti novu uputnicu ili?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pa onda ću računati sutra kao prvi dan, jer se ovo ne može nazvati kao prava m. baš je onak lagano
    Blago tebi, ti si već utorak gore. Kako ćeš iskombinirati s poslom?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

imam jedno pitanje,zadnji put sam bila kod dr.A.(pacijent sam bila dr.l)u 11 mjesecu...naime ništa nije govorio o postupku iako sam par puta pitala,samo mi je napisao da u 2 mj.dođem 3 dan ciklusa sa papirima od pravnog i psihološkog savjetovanja...ja se nadam da to znači postupak ili se pak varam...kaj vi mislite???

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Blago tebi, ti si već utorak gore. Kako ćeš iskombinirati s poslom?
    za utorak ću tražiti dan slobodno, pošto ću biti naručena na 10. a ostale dane ću rano u zg, a poslije na drugu smjenu. nekako ću izdržati, samo da bude sve ok. ako sam prvi put izdržala folikulometrija i radila onda ću i sada. ti imaš kakve simptome???

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj romanica prvotno napisa Vidi poruku
    imam jedno pitanje,zadnji put sam bila kod dr.A.(pacijent sam bila dr.l)u 11 mjesecu...naime ništa nije govorio o postupku iako sam par puta pitala,samo mi je napisao da u 2 mj.dođem 3 dan ciklusa sa papirima od pravnog i psihološkog savjetovanja...ja se nadam da to znači postupak ili se pak varam...kaj vi mislite???
    a imaš nalaze briseva i pape koji nisu stariji od godinu dana??? iako sam ja tek na AIH-u, mene je u prvom postupku non stop odgađao, pa sad ovo treba, pa dođem opet, onda je trebalo još nešto....bla bla bla. i mjeseci su prolazili

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

[QUOTE=ruža82;1796422]za utorak ću tražiti dan slobodno, pošto ću biti naručena na 10. a ostale dane ću rano u zg, a poslije na drugu smjenu. nekako ću izdržati, samo da bude sve ok. ako sam prvi put izdržala folikulometrija i radila onda ću i sada. ti imaš kakve simptome???[/QUOTE

Bole me grudi užasno i napuhana sam. Mislim da ću svaki čas procuriti. Obično procurim ujutro, tako da mislim da ću možda sutra ujutro. Možda se i vidimo.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

da sve imam,zadnji sam mu put to donjela i ne vidim kaj bi sad još trebalo...ako ne krenem uskoro poludjet ću....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

[QUOTE=eva133;1796427]
    za utorak ću tražiti dan slobodno, pošto ću biti naručena na 10. a ostale dane ću rano u zg, a poslije na drugu smjenu. nekako ću izdržati, samo da bude sve ok. ako sam prvi put izdržala folikulometrija i radila onda ću i sada. ti imaš kakve simptome???[/QUOTE

Bole me grudi užasno i napuhana sam. Mislim da ću svaki čas procuriti. Obično procurim ujutro, tako da mislim da ću možda sutra ujutro. Možda se i vidimo.
    odmah sam bolje volje čim sam "dobila". krećemo u nove borbe

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj romanica prvotno napisa Vidi poruku
    da sve imam,zadnji sam mu put to donjela i ne vidim kaj bi sad još trebalo...ako ne krenem uskoro poludjet ću....
    pa onda bi sve trebalo biti u redu

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

vidjet ćeš kakva će ti M bit sutra, meni je danas 1dc a tako je slaba i nikakva strašno, ali to meni nije ništa čudno. ali eto recimo nakon ciklusa s klomifenima sam imala M u trajanju od pola dana

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

toliko se veselim novom postupku, a po drugoj strani se bojim što će biti 3 dan, da li nećemo opet prekinuti jer mi je predebeo endometrij. il da neće biti folikula i bezbroj stvari koje mogu krenuti po zlu. Eh, blago ženama koje ostanu trudne prirodno, čim požele dijete. kakve su im muke uskraćene..........

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ima li kakvih novosti na vv,dali su počeki raditi novi ginekolog i ko je sad biolog,planiram ugurati jedan prirodnjak

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ružo, računaj sutra kao prvi dan

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Baš sam mužu pričala tvoju situaciju i on kaže da bi bilo dobro da i meni tako bude. Ovo ti je možda najbolje što se moglo desiti. Nisi se pikala, i upala si na ivf. Prošli put si isto pila 2/5 klomifene? Prošli put ti je bilo ok? Nije ih bilo previše.
    Prošli put sam jednako pila klomifene i bilo je 1-2 folikula. Tada smo išli na ciljane odnose. Istina, ovo je kao dar s neba, još da uspije, jao jao..

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hoćeš ti sad njemu morati donijeti novu uputnicu ili?
    Da, vratili su mi uputnicu za aih i rekli da donesem za ivf, no nema hiće, mogu to u ponedjeljak, utorak, kad je već sve tako palo čudno i naglo

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

toliko se veselim novom postupku, a po drugoj strani se bojim što će biti 3 dan, da li nećemo opet prekinuti jer mi je predebeo endometrij. il da neće biti folikula i bezbroj stvari koje mogu krenuti po zlu. Eh, blago ženama koje ostanu trudne prirodno, čim požele dijete. kakve su im muke uskraćene..........
    Misli pozitivno, sve će biti ok 3. dan, imam feeling da krećeš i ti! Idemo lijepo svi u napad!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Primila štopericu, upoznala 2 curke koje su isto u ponedjeljak na punkciji...

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

super,sutra mislim na tebe,nije to ništa strašno

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ajde da se i na VV počne nešto događati, držim ti fige i želim ti da bude za 15 dana jedan veliki +.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

baš sam dobre volje, dobila m. znači krećemo u postupak i zovem šeficu da joj kažem da me u utorak nema. i kad ono kaže ona meni da me nema tko mijenjati i neka kažem curi koja sa mnom radi da će ona raditi cijeli dan, a ja ću njoj to sve lijepo vratiti. poludjela sam. i što nek kažem, jedna će cura od nas 4 dobiti otkaz ovaj tjedan i za što se nek sad ja izborim??? kome da se bunim??? da na kraju umjesto njoj daju meni otkaz?? uffff

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ružo, tako mi je žao, najmanje ti treba da uz sve ovo još imaš i stres s poslom... Nadam se da će se sve to posložiti i nekako riješiti...

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

baš sam dobre volje, dobila m. znači krećemo u postupak i zovem šeficu da joj kažem da me u utorak nema. i kad ono kaže ona meni da me nema tko mijenjati i neka kažem curi koja sa mnom radi da će ona raditi cijeli dan, a ja ću njoj to sve lijepo vratiti. poludjela sam. i što nek kažem, jedna će cura od nas 4 dobiti otkaz ovaj tjedan i za što se nek sad ja izborim??? kome da se bunim??? da na kraju umjesto njoj daju meni otkaz?? uffff
    čitam tvoj post i ljutim se na tvoju šeficu,to je samo primjer žene koja nema razumjevanja za tvoje probleme jer nije nikad bila u takvoj situaciji,ja se uvijek pitam što bi bilo da se nešto nedao Bog desi šta bi onda ,i dalje bi ti morala riješavati njen posao
    molim te nemoj se ljutiti na mene što ovo pišem,al i ja se nalazim u sličnoj situaciji
    kod mene je situacija što mene nema ko mijenjati pa meni sve ostaje poslije postupka da riješim ili da se snađem prije,posao mora štimati a na meni je da si organiziram kao ću
    pa se ti sad opusti....
    oprostite na dugom postu

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ne mogu si pomoći, dopodne ću u zg., a poslije na posao, a koliko ću kasniti to ću odraditi drugi dan. bit će naporno, al nemam drugog rješenja

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Curke, ponekad sjedim tamo u čekaonici i gledam sve te žene kako strpljivo sjede, čekaju, pikaju ih ovime i onime, pa stoje tamo ispred za te bolne punkcije, pa transferi, pa čekanja... sve ono što prolaze na poslu, doma, s ljudima koji ne kuže... jednostavno je čudesno i zadivljujuće kolika je to ljubav i hrabrost i spremnost na proći sve, ali baš sve što treba zbog svojeg djeteta! Svaka vam čast, svima nama zapravo!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Curke, ponekad sjedim tamo u čekaonici i gledam sve te žene kako strpljivo sjede, čekaju, pikaju ih ovime i onime, pa stoje tamo ispred za te bolne punkcije, pa transferi, pa čekanja... sve ono što prolaze na poslu, doma, s ljudima koji ne kuže... jednostavno je čudesno i zadivljujuće kolika je to ljubav i hrabrost i spremnost na proći sve, ali baš sve što treba zbog svojeg djeteta! Svaka vam čast, svima nama zapravo!

neznam kako bi bilo da nemamo međusobnu podršku na forumu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •