Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure evo ja laganini dobivam m. Malo prije bila na wc i samo kad se obrišem lagano je crveno. Ja ću ipak sutra računati kao prvi dan jer će mi danas samo brljati. Šta vi mislite?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo ja laganini dobivam m. Malo prije bila na wc i samo kad se obrišem lagano je crveno. Ja ću ipak sutra računati kao prvi dan jer će mi danas samo brljati. Šta vi mislite?
    ja sam jučer lagano krvarila al sam danas počela računati kao 1dan. al neznam, moje je bilo lagano krvarenje i ipak malo kasnije, nazovi sutra dr. pa ga pitaj što će on reči???

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jučer lagano krvarila al sam danas počela računati kao 1dan. al neznam, moje je bilo lagano krvarenje i ipak malo kasnije, nazovi sutra dr. pa ga pitaj što će on reči???
    Vidjet ću još do navečer. Prošli put kad sam došla 3.dan, endometrij mi je bio zadebljan i naručio me da dođem 5.dan. Tako da ne znam ni sama šta da radim. Ne ide mi se utorak, pa da mi kaže da dođem opet u četvrtak.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Vidjet ću još do navečer. Prošli put kad sam došla 3.dan, endometrij mi je bio zadebljan i naručio me da dođem 5.dan. Tako da ne znam ni sama šta da radim. Ne ide mi se utorak, pa da mi kaže da dođem opet u četvrtak.
    imaš pravo, najbolje da počneš od sutra. i meni je muka kakav će biti endo. nikad nisam ni mislila da bi i endo. mogao biti jedan od problema zašto se prekida postupak, al eto i to sam iskusila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •