Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Cure u postupku, pisite svakako, kakvo je stanje gore, da li ima cekanja, koliko je punkcija gore dnevno/koliko transfera, itd.
    potpis na ovo, i mene zanimaju konkretne informacije i jako tesko ih je naci u ovom moru postova, topic sve vise lici na cavrljacki, sorri cure ali tako je.

I mene kao i Jo1974 zanima kakva je zapravo nova doktorica, tko su biolozi, rade li stimulirane IVF-ove i kakve protokole preferiraju sada na VV, ima li trudnica i koliko, itd itd...
    Nisam dugo bila na forumu i sad se vise ne snalazim uopce, gdje su stare curke s VV-a, jesu se sve razbjezale po drugim klinikama ili im se samo ne da vise ovdje cavrljati?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    potpis na ovo, i mene zanimaju konkretne informacije i jako tesko ih je naci u ovom moru postova, topic sve vise lici na cavrljacki, sorri cure ali tako je.

I mene kao i Jo1974 zanima kakva je zapravo nova doktorica, tko su biolozi, rade li stimulirane IVF-ove i kakve protokole preferiraju sada na VV, ima li trudnica i koliko, itd itd...
    Nisam dugo bila na forumu i sad se vise ne snalazim uopce, gdje su stare curke s VV-a, jesu se sve razbjezale po drugim klinikama ili im se samo ne da vise ovdje cavrljati?
    Što se tiče nove dr. ok je ali ne znam da li je počela samostalno raditi. Znam da radi inseminacije, a ostalo dr Alebić. Došao je novi biolog, Kneiweld (ne znam točno kako se piše). Dosta ga hvale. Za ostalo ti ne znam puno jer sam relativno nova i odradila 1 AIH. Možda ćeš dobiti više informacija kad krenu postupci. Tek su nedavno počeli raditi poslije blagdana.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku

Evo ja bih samo rekla, da ga nas više na ovom forumu na početku i da još puno toga neznamo i nije mi jasno gdje su sve cure koje imaju već veće iskustvo, zar su se zaista razbježale po drugim bolnicama. i mi novije imamo nekad neka pitanja na koja nam netko iskusniji samo može odgovoriti, a nema nikoga o njih... pa onda cavrljamo.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja bih samo rekla, da ga nas više na ovom forumu na početku i da još puno toga neznamo i nije mi jasno gdje su sve cure koje imaju već veće iskustvo, zar su se zaista razbježale po drugim bolnicama. i mi novije imamo nekad neka pitanja na koja nam netko iskusniji samo može odgovoriti, a nema nikoga o njih... pa onda cavrljamo.
    Slobodno pitajte što god želite na konkretnim temama, mi koji smo negdje drugdje u postupcima rjeđe zavirujemo po klinikama, al uvijek će se naći neko ko će odgovoriti na konkretna pitanja.

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jel još uvijek naručivanje od 13-14 h

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •