Stranica 35 od 62 PrviPrvi ... 25333435363745 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Totalno istina! Mm i ja nismo podijelili našu situaciju ni sa kime iz obitelji ili prijateljima i imamo samo jedan par s kojim smo bliski, koji prolaze istu stvar. Ovaj forum je nešto prekrasno. Ne samo zbog podrške i toga što se čovjek može ispucati i podijeliti strahove, nadu, razočaranja... nego sam i pun kufer toga naučila

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure evo ja laganini dobivam m. Malo prije bila na wc i samo kad se obrišem lagano je crveno. Ja ću ipak sutra računati kao prvi dan jer će mi danas samo brljati. Šta vi mislite?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jasam prvi dan računala kad mi je došla u 19 sati i u 22 počela sa suprefactom i to se pokazalo dobrim...i sad kad ću opet u postupak prvi dan je prvi dan

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo ja laganini dobivam m. Malo prije bila na wc i samo kad se obrišem lagano je crveno. Ja ću ipak sutra računati kao prvi dan jer će mi danas samo brljati. Šta vi mislite?
    ja sam jučer lagano krvarila al sam danas počela računati kao 1dan. al neznam, moje je bilo lagano krvarenje i ipak malo kasnije, nazovi sutra dr. pa ga pitaj što će on reči???

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jučer lagano krvarila al sam danas počela računati kao 1dan. al neznam, moje je bilo lagano krvarenje i ipak malo kasnije, nazovi sutra dr. pa ga pitaj što će on reči???
    Vidjet ću još do navečer. Prošli put kad sam došla 3.dan, endometrij mi je bio zadebljan i naručio me da dođem 5.dan. Tako da ne znam ni sama šta da radim. Ne ide mi se utorak, pa da mi kaže da dođem opet u četvrtak.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Vidjet ću još do navečer. Prošli put kad sam došla 3.dan, endometrij mi je bio zadebljan i naručio me da dođem 5.dan. Tako da ne znam ni sama šta da radim. Ne ide mi se utorak, pa da mi kaže da dođem opet u četvrtak.
    imaš pravo, najbolje da počneš od sutra. i meni je muka kakav će biti endo. nikad nisam ni mislila da bi i endo. mogao biti jedan od problema zašto se prekida postupak, al eto i to sam iskusila

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Za endometrij andol 100, sok od sirove cikle i ananasa. Radi provjereno.

Inače i ja bih računala sutra kao 1. dan, osim ako je baš obilno i prava krv

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure, užasno me strah punkcije sutra... mislite na mene. Izdržat ću to ja kao i tolike prije mene, ali me jednostavno zaista strah... Baš sam kukavica, jelda?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, užasno me strah punkcije sutra... mislite na mene. Izdržat ću to ja kao i tolike prije mene, ali me jednostavno zaista strah... Baš sam kukavica, jelda?
    Samo misli na to da ćeš za 14 dana biti trudna i to je to. bit će sve ok!!!
    neznam da li sam propustila pročitati, al zanima me da li doktorica još radi zajedno sa dr.A ili je počela samostalno???

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mislimo na tebe,to je za tvoju bebu....

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vala, samo hrabro, dr A je brz i spretan. Meni je jednom punktirao jedan folikul da nisam ni osjetila, a u stimuliranom je uistinu bilo sasvim podnošljivo (tad sam imala devet folikula).

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hello cure,
    evo da se i ja priključim, čitam vas već neko vrijeme ali nikako da se odlučim nešto i reći...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dobro došla, Kitty
    Hvala na podršci cure, samo neka bude jajnih stanica, javim sve sutra, naravno.

Ružo, mislim da nova dr. radi sama, ali nisam sigurna

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    hello cure,
    evo da se i ja priključim, čitam vas već neko vrijeme ali nikako da se odlučim nešto i reći...
    pozdrav....dobro nam došla

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Cure u postupku, pisite svakako, kakvo je stanje gore, da li ima cekanja, koliko je punkcija gore dnevno/koliko transfera, itd.
    potpis na ovo, i mene zanimaju konkretne informacije i jako tesko ih je naci u ovom moru postova, topic sve vise lici na cavrljacki, sorri cure ali tako je.

I mene kao i Jo1974 zanima kakva je zapravo nova doktorica, tko su biolozi, rade li stimulirane IVF-ove i kakve protokole preferiraju sada na VV, ima li trudnica i koliko, itd itd...
    Nisam dugo bila na forumu i sad se vise ne snalazim uopce, gdje su stare curke s VV-a, jesu se sve razbjezale po drugim klinikama ili im se samo ne da vise ovdje cavrljati?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Za endometrij andol 100, sok od sirove cikle i ananasa. Radi provjereno.
    Sto se ananasa i cikle tice to mozete koliko hocete, caj od vrkute takodjer ali Andol100 samo na preporuku lijecnika, moze imati kontraucinak kod nekih zena, tako da oprezno s tim.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ipak ću sutra računati kao 1.dan. Samo mi brlja. Valamala sretno sutra. Mislit ćemo na tebe.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    potpis na ovo, i mene zanimaju konkretne informacije i jako tesko ih je naci u ovom moru postova, topic sve vise lici na cavrljacki, sorri cure ali tako je.

I mene kao i Jo1974 zanima kakva je zapravo nova doktorica, tko su biolozi, rade li stimulirane IVF-ove i kakve protokole preferiraju sada na VV, ima li trudnica i koliko, itd itd...
    Nisam dugo bila na forumu i sad se vise ne snalazim uopce, gdje su stare curke s VV-a, jesu se sve razbjezale po drugim klinikama ili im se samo ne da vise ovdje cavrljati?
    Što se tiče nove dr. ok je ali ne znam da li je počela samostalno raditi. Znam da radi inseminacije, a ostalo dr Alebić. Došao je novi biolog, Kneiweld (ne znam točno kako se piše). Dosta ga hvale. Za ostalo ti ne znam puno jer sam relativno nova i odradila 1 AIH. Možda ćeš dobiti više informacija kad krenu postupci. Tek su nedavno počeli raditi poslije blagdana.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sto se ananasa i cikle tice to mozete koliko hocete, caj od vrkute takodjer ali Andol100 samo na preporuku lijecnika, moze imati kontraucinak kod nekih zena, tako da oprezno s tim.
    Hvala, nisam to znala, pitat ću sutra nakon punkcije. Laku noć svima

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala eva133 za mene su i ovo sto si napisala jako bitne informacije a naravno da zelim cuti sve detalje pa se nadam da ce cure pisati o svemu.
    ValaMala pretpostavljam da si i ti od nekog usput cula da je dobro piti Andol100 radi prokrvljenosti itd ali uvijek uvijek moramo biti svjesne da mi nismo te koje mogu trebaju i smiju nekome preporuciti da ga trose na svoju ruku i bez konzultacije s lijecnikom.Napisala si da je recept provjeren pa se nadam da si i sama taj Andol100 pila na preporuku lijecnika.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure, a jel rade prirodnjake nakon neuspjelih stimuliranih postupaka i uopće jel ih rade? rade li s femarom i klomifenima IVF, to je ponekad bitnije za cure koje imaju neuspjele stimulirane postupke ili su low responderi?

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

baš nekako manjka informacija s Vuka, što i kakvi se postupci rade, koliko opterećenja, trudnice?????

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo ja bih samo rekla, da ga nas više na ovom forumu na početku i da još puno toga neznamo i nije mi jasno gdje su sve cure koje imaju već veće iskustvo, zar su se zaista razbježale po drugim bolnicama. i mi novije imamo nekad neka pitanja na koja nam netko iskusniji samo može odgovoriti, a nema nikoga o njih... pa onda cavrljamo.

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Cure SRETNO
    I mja vam se uskoro priključujem, čekam M

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ValaMala cekamo izvijesce!Nadam se da ipak nije bilo previse bolno,a da je rezultat punkcije sjajan!!!!
    Posljednje uređivanje od Sela : 24.01.2011. at 10:42

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja bih samo rekla, da ga nas više na ovom forumu na početku i da još puno toga neznamo i nije mi jasno gdje su sve cure koje imaju već veće iskustvo, zar su se zaista razbježale po drugim bolnicama. i mi novije imamo nekad neka pitanja na koja nam netko iskusniji samo može odgovoriti, a nema nikoga o njih... pa onda cavrljamo.
    Slobodno pitajte što god želite na konkretnim temama, mi koji smo negdje drugdje u postupcima rjeđe zavirujemo po klinikama, al uvijek će se naći neko ko će odgovoriti na konkretna pitanja.

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jel još uvijek naručivanje od 13-14 h

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej curke, evo me konačno natrag.
    Uglavnom, punkcija nije bila nimalo bolna, punktirao je 4 folikula i dobila sam 1 jajnu stanicu. Malo sam razočarana, a opet moglo je biti da ne bude ni jedna. Kako je dr. rekao, ako je to ta, onda će biti i bebica...

Bilo je na punkciji 6 cura, hrpa jajnih stanica i sve su odlučile oploditi po tri. Nakon nas su bila 4 transfera i 1 inseminacija. Poslije nam je prvo sestra piknula brevactid, pa smo dobili upute - utrići 3x2 i ceporex 2x2, a onda je dr. Kniewald došao razgovarati s nama. Danas poslije 13 ću ga zvati da vidim kakva je ta moja jedna staničica, a sutra poslije 10 da vidim je li se podijelila.

Uglavnom, sve smo ponovo gore u srijedu, pa ćemo znati kada će biti transfer i svim srcem se nadam da će ga za mene biti. Eto toliko od mene za sada, odoh u horizontalu s utrićima...

E da, nakon ove punkcije, odustala sam od bijega u Petrovu...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ValaMala znaci Strelec je zvisio????
    Drago mi je da je bilo podnosljivo pa makar pod cijenu
    da nam svima skupa das nogu!!!!
    I neka bude beba!

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Uglavnom, punkcija nije bila nimalo bolna, punktirao je 4 folikula i dobila sam 1 jajnu stanicu. Malo sam razočarana, a opet moglo je biti da ne bude ni jedna. Kako je dr. rekao, ako je to ta, onda će biti i bebica...

Bilo je na punkciji 6 cura, hrpa jajnih stanica i sve su odlučile oploditi po tri. Nakon nas su bila 4 transfera i 1 inseminacija. Poslije nam je prvo sestra piknula brevactid, pa smo dobili upute - utrići 3x2 i ceporex 2x2, a onda je dr. Kniewald došao razgovarati s nama. Danas poslije 13 ću ga zvati da vidim kakva je ta moja jedna staničica, a sutra poslije 10 da vidim je li se podijelila.

Uglavnom, sve smo ponovo gore u srijedu, pa ćemo znati kada će biti transfer i svim srcem se nadam da će ga za mene biti. Eto toliko od mene za sada, odoh u horizontalu s utrićima...

ajde super baš mi je drago da je prošlo dobro,sad odmaraj i 1 ali vrijedna,držim fige za transfer

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zvala sam biologa i rekao je da j. stanica izgleda dobro. Baš je čovjek krasan, dugo je popričao sa mnom, rekao da je svaki ciklus različit, kao i svaka j. stanica, kao pahulje snijega i da je to možda baš to. Uglavnom, sutra ga opet zovem pa ćemo znati je li se oplodila. Samo neka je vrate mami...

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Naručila me sestra za srijedu u 11:15h iako ću ja doći dosta ranije ima li smisla da odmah idem gore ili tek u to vrijeme mislim jer prozivaju baš po rasporedu ili kako tko preda uputnicu ?

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Naručila me sestra za srijedu u 11:15h iako ću ja doći dosta ranije ima li smisla da odmah idem gore ili tek u to vrijeme mislim jer prozivaju baš po rasporedu ili kako tko preda uputnicu ?
    hej ja sam gore išla još dok je bio dr.L,pa sad neznam točno kako je ,al onda je bilo nepotrebno dolaziti ranije jer su najprije na redu punkcije,transferi,AIH pa dok njih otpusti pa ostali pregledi,ali kažem tako je bilo prije,sad neznam

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ujutro su ti od pola 8 prvo folikulometrije. Dr. u 9 jurca u salu i sad ovisi koliko tamo ima postupaka - prvo idu punkcije, pa transferi, pa inseminacije. Nakon toga idu naručene pacijentice koje su se javile sestrama i, koliko sam ja shvatila, nema nekog reda, ne kužim kako zove unutra, nekim svojim rasporedom valjda.

Također u to vrijeme ulaze natrag k njemu na kratko i cure koje su bile na punkciji, na kratak dogovor oko oplodnje j.s. i da dobiju papir s propisanom terapijom i tako to. Uglavnom, za preglede nema nikakvog smisla dolaziti ranije, a ovih dana je tolika gužva gore da svima savjetujem da ponesu knjigu i puno strpljenja

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ma to se zove post, hvala ti draga.Ako sam dobro skuzila ti si bila na klomifenu, naravno da bi bilo idealno da je bila jos koja jajna stanica ali i ova jedna moze biti itekako vrijedna.Bas ih je dobro Kniewald opisao, kao pahulje snijega.Drago mi je da se dobro drzi i sigurna sam da te i sutra cekaju jako dobre vijesti a za par dana i transfer.Nastavi nam pisati ovako sadrzajno.Pusa!

Zanima me ima li koja curka koja ide u stimulirani postupak, i ima li koja od vas osobnog iskustva s novom doktoricom i kakvog?

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ujutro su ti od pola 8 prvo folikulometrije. Dr. u 9 jurca u salu i sad ovisi koliko tamo ima postupaka - prvo idu punkcije, pa transferi, pa inseminacije. Nakon toga idu naručene pacijentice koje su se javile sestrama i, koliko sam ja shvatila, nema nekog reda, ne kužim kako zove unutra, nekim svojim rasporedom valjda.

Također u to vrijeme ulaze natrag k njemu na kratko i cure koje su bile na punkciji, na kratak dogovor oko oplodnje j.s. i da dobiju papir s propisanom terapijom i tako to. Uglavnom, za preglede nema nikakvog smisla dolaziti ranije, a ovih dana je tolika gužva gore da svima savjetujem da ponesu knjigu i puno strpljenja
    Ma to i ja znam pa nije mi ovo prvi postupak nego treći nego me nikad sestra nije naručivala u određeni sat nego bi rekla dođite ujutro ali vjerujem da neću baš čekati 11h nego ću doći ranije kao i prije pa kad prozove prozove

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ela28, vjerujem da ti sestre nisu bez razloga dale bas takav termin, ti kako god hoces ali zasto bi gore sjedila bez veze, mozes eventualno doci ranije da predas uputnicu a onda odes u setnjicu.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma to se zove post, hvala ti draga.Ako sam dobro skuzila ti si bila na klomifenu, naravno da bi bilo idealno da je bila jos koja jajna stanica ali i ova jedna moze biti itekako vrijedna.Bas ih je dobro Kniewald opisao, kao pahulje snijega.Drago mi je da se dobro drzi i sigurna sam da te i sutra cekaju jako dobre vijesti a za par dana i transfer.Nastavi nam pisati ovako sadrzajno.Pusa!

Zanima me ima li koja curka koja ide u stimulirani postupak, i ima li koja od vas osobnog iskustva s novom doktoricom i kakvog?
    Hvala na podršci, jako vibram u srcu za u našu jednu mrvicu... Da, bila sam na klomifenima, to mi je trebao biti prvi AIH, ali se dr. nije usudio zbog velike mogućnosti višeplodne trudnoće. I drago mi je, jako. Ukoliko ne uspije, mislim da ću razgovarati s njim da idemo dalje na IVF, a zaboravimo AIH priču.

E da, pitanje, što mislite, ukoliko bi išli na IVF, bi li bilo dobro da jednostavno pokušamo s 3x1 klomifenima, umjesto one jake stimulacije, pošto sam ovako dobro odreagirala na 2x1 klomifene? Naravno, to će biti odluka mog doktora i slušat ću ga, ali me čisto zanima kako razmišljate o tome...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mene je sestra rekla za sutra samo neka dođem poslije 10, tako da pretpostavljam da će biti tko kada preda uputnicu

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

držim ti fige da bude sve ok, i da bude na kraju veliki +

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ma to i ja znam pa nije mi ovo prvi postupak nego treći nego me nikad sestra nije naručivala u određeni sat nego bi rekla dođite ujutro ali vjerujem da neću baš čekati 11h nego ću doći ranije kao i prije pa kad prozove prozove
    meni je dr A rekao da sada naručuju na sat, ja bila naručena u četvrtak u 11 a u pola 12 sam već bila unutra! skoro sam u nesvijest pala...rekao mi je dr A da sada naručuju okvirno na sat, kako bi se smanjilo čekanje i gužva

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bravo Valamala na hrabrosti za punkciju. Ipak znači nije tako strašno. Držim ti fige da sve bude ok. Eto vidiš sve je nekako dobro krenulo. Ja sam u srijedu gore. Naručena sam u 10 i 15. Doći ću i ja ranije jer dolazim busom. Onda se vidimo gore.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

E da, pitanje, što mislite, ukoliko bi išli na IVF, bi li bilo dobro da jednostavno pokušamo s 3x1 klomifenima, umjesto one jake stimulacije, pošto sam ovako dobro odreagirala na 2x1 klomifene? Naravno, to će biti odluka mog doktora i slušat ću ga, ali me čisto zanima kako razmišljate o tome...
    Ja se iskreno nadam da ces ti vec sad biti trudnica i da neces morati lupati glavu doziranjem, stimuliranjem, punkcijama itd.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

RuzicaSB šta ti nisi bila pacijentica dr.L?

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pozdrav svima!
    Evo, ja sam bila kod nove doktorice dva puta, pregled i konzultacije.
    Za sad su dojmovi jako pozitivni...dr. je simpatična, pristupačna,.odgovorila mi je na sva pitanja i posvetila mi je puno vremena (pa se nisam osjećala ko broj ). Jedino ne znam koliko je samostalna u radu..tj. dali sama radi punkcije i transfere.
    Najviše mi se dopada što ne odugovlači... pregled je bio u 12. mj. a za postupak smo zapisani za 3 mj.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Samo jedna digresija za nove cure....

Da je meni pamet ova bila prije 3 godine, ne bih se nikada odlučila za mladog i neiskusnog doktora jer je kod njega manja gužva, jer je simpa, jer mi na sva pitanja odgovori, jer je zgodan, jer... nastavite niz!!! Nikada...

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo jedna digresija za nove cure....

Da je meni pamet ova bila prije 3 godine, ne bih se nikada odlučila za mladog i neiskusnog doktora jer je kod njega manja gužva, jer je simpa, jer mi na sva pitanja odgovori, jer je zgodan, jer... nastavite niz!!! Nikada...
    tako je draga, nemam ništa protiv nove dr., dapače, ali da me netko šopa hormonima tko nema bar 1-2 g iskustva u tom području, uh

želim svima puno sreće u postupcima,

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

cure..hvala na mišljenjima....
    ja sam u postu samo iznesla svoje iskustvo i time odgovorila na prethodne upite.
    jest da sam nova ali smatram da na uspješnost postupka ne utječe samo izbor doktora...tu su i biolog, opće stanje tijela i duha, faktor sreće...a i podrška na forumu puno znači
    bye svima!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

"Jajna stanica izgleda lijepo i lijepo se podijelila. Transfer možemo očekivati za sutra." Dr. Kniewald, malo prije na telefon!

Curke moje, izgleda da je moja mrvica ipak jedna ali vrijedna! Samo neka se nastavi dijeliti, a onda fino primi za svoju mamu na sljedećih 9 mjeseci.

Uglavnom, sutra sam ujutro gore već u 8, pa ako Bog da, doista transfer! Kako ćete me prepoznati? Ja ću biti ona koja izvan sebe, haha... Imam dugu kosu smeđu, imat ću ruksak sa stvarima, pa ako netko bude gore i želi, slobodno se javite...

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

"Jajna stanica izgleda lijepo i lijepo se podijelila. Transfer možemo očekivati za sutra." Dr. Kniewald, malo prije na telefon!

Curke moje, izgleda da je moja mrvica ipak jedna ali vrijedna! Samo neka se nastavi dijeliti, a onda fino primi za svoju mamu na sljedećih 9 mjeseci.

Uglavnom, sutra sam ujutro gore već u 8, pa ako Bog da, doista transfer! Kako ćete me prepoznati? Ja ću biti ona koja izvan sebe, haha... Imam dugu kosu smeđu, imat ću ruksak sa stvarima, pa ako netko bude gore i želi, slobodno se javite...

super,ma bit će to jedan veliki +

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •