Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Naručila me sestra za srijedu u 11:15h iako ću ja doći dosta ranije ima li smisla da odmah idem gore ili tek u to vrijeme mislim jer prozivaju baš po rasporedu ili kako tko preda uputnicu ?

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Naručila me sestra za srijedu u 11:15h iako ću ja doći dosta ranije ima li smisla da odmah idem gore ili tek u to vrijeme mislim jer prozivaju baš po rasporedu ili kako tko preda uputnicu ?
    hej ja sam gore išla još dok je bio dr.L,pa sad neznam točno kako je ,al onda je bilo nepotrebno dolaziti ranije jer su najprije na redu punkcije,transferi,AIH pa dok njih otpusti pa ostali pregledi,ali kažem tako je bilo prije,sad neznam

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ujutro su ti od pola 8 prvo folikulometrije. Dr. u 9 jurca u salu i sad ovisi koliko tamo ima postupaka - prvo idu punkcije, pa transferi, pa inseminacije. Nakon toga idu naručene pacijentice koje su se javile sestrama i, koliko sam ja shvatila, nema nekog reda, ne kužim kako zove unutra, nekim svojim rasporedom valjda.

Također u to vrijeme ulaze natrag k njemu na kratko i cure koje su bile na punkciji, na kratak dogovor oko oplodnje j.s. i da dobiju papir s propisanom terapijom i tako to. Uglavnom, za preglede nema nikakvog smisla dolaziti ranije, a ovih dana je tolika gužva gore da svima savjetujem da ponesu knjigu i puno strpljenja

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Ujutro su ti od pola 8 prvo folikulometrije. Dr. u 9 jurca u salu i sad ovisi koliko tamo ima postupaka - prvo idu punkcije, pa transferi, pa inseminacije. Nakon toga idu naručene pacijentice koje su se javile sestrama i, koliko sam ja shvatila, nema nekog reda, ne kužim kako zove unutra, nekim svojim rasporedom valjda.

Također u to vrijeme ulaze natrag k njemu na kratko i cure koje su bile na punkciji, na kratak dogovor oko oplodnje j.s. i da dobiju papir s propisanom terapijom i tako to. Uglavnom, za preglede nema nikakvog smisla dolaziti ranije, a ovih dana je tolika gužva gore da svima savjetujem da ponesu knjigu i puno strpljenja
    Ma to i ja znam pa nije mi ovo prvi postupak nego treći nego me nikad sestra nije naručivala u određeni sat nego bi rekla dođite ujutro ali vjerujem da neću baš čekati 11h nego ću doći ranije kao i prije pa kad prozove prozove

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mene je sestra rekla za sutra samo neka dođem poslije 10, tako da pretpostavljam da će biti tko kada preda uputnicu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •