Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    "Jajna stanica izgleda lijepo i lijepo se podijelila. Transfer možemo očekivati za sutra." Dr. Kniewald, malo prije na telefon!

Curke moje, izgleda da je moja mrvica ipak jedna ali vrijedna! Samo neka se nastavi dijeliti, a onda fino primi za svoju mamu na sljedećih 9 mjeseci.

Uglavnom, sutra sam ujutro gore već u 8, pa ako Bog da, doista transfer! Kako ćete me prepoznati? Ja ću biti ona koja izvan sebe, haha... Imam dugu kosu smeđu, imat ću ruksak sa stvarima, pa ako netko bude gore i želi, slobodno se javite...

super,ma bit će to jedan veliki +

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ružicasb evo ja sam jedna od cura sa VV. koja se razbježala u drugu bolnicu (Sveti Duh)....fali mi VV !

Sretno curama u postupcima!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo ja bila danas, 3dc. idem opet u ponedjeljak da vidimo ako raste koji folikul. inače sam bila naručena na poslije 10, a na redu sam bila u pola12. koliko sam shvatila da doktorica radi sama, da je danas bilo 4 punkcija, a za ostalo neznam. jer smo mi ostale bile sve samo za pregled.
    vala mala držim ti fige za sutra. imaš veliku sreću da si uspijela dobiti toliko folikula iz prve, i ova mrvica koja se dijeli će biti dobitna

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja bila danas, 3dc. idem opet u ponedjeljak da vidimo ako raste koji folikul. inače sam bila naručena na poslije 10, a na redu sam bila u pola12. koliko sam shvatila da doktorica radi sama, da je danas bilo 4 punkcija, a za ostalo neznam. jer smo mi ostale bile sve samo za pregled.
    vala mala držim ti fige za sutra. imaš veliku sreću da si uspijela dobiti toliko folikula iz prve, i ova mrvica koja se dijeli će biti dobitna
    Jesi li na klomifenima sada? 2x1 pet dana? Ti si kod Alebića, jelda, ovo za doktoricu si pisala samo informativno?
    Samo mislim na svoju mrvicu, da mi se ne prestane dijeliti i da je sutra smjeste na sigurno...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jesi li na klomifenima sada? 2x1 pet dana? Ti si kod Alebića, jelda, ovo za doktoricu si pisala samo informativno?
    Samo mislim na svoju mrvicu, da mi se ne prestane dijeliti i da je sutra smjeste na sigurno...
    da na klomifenima i to 6 dana (3+3+2+2+2+2) i još mi je dao tablete siofor za povišeni inzulin. da kod Alebića sam, bio je danas dobre volje, čak smo se i nasmijali... i sada molim da bude bar jedan folikul

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

da na klomifenima i to 6 dana (3+3+2+2+2+2) i još mi je dao tablete siofor za povišeni inzulin. da kod Alebića sam, bio je danas dobre volje, čak smo se i nasmijali... i sada molim da bude bar jedan folikul
    Ja sam sutra gore. Jel ima klomifena dolje u ljekarni i pošto?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Eh stvarno ti nebih znala jer sam si ih ja već nabavila od jedne cure koja više nije trebala. ali, dr. mi je dao onaj njegov recept za klomifen za dolje ljekarnu (nisam mu rekla da imam već klomifene) pa pretpostavljam da imaju

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Ima, dođu oko 150kn

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma ima da bude bar 5-6

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    Ružicasb evo ja sam jedna od cura sa VV. koja se razbježala u drugu bolnicu (Sveti Duh)....fali mi VV !

Sretno curama u postupcima!
    lberc često te se sjetim i baš sam se pitala gdje što je s tobom.
    Draga, sretno u "novoj" klinci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i naravno svima nama će VV nedostajati

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    lberc često te se sjetim i baš sam se pitala gdje što je s tobom.
    Draga, sretno u "novoj" klinci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i naravno svima nama će VV nedostajati
    I ja se tebe često sjetim,ništa ne pišeš u kojoj si fazi,gdje si ti,jesi ostala na VV?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

E da, pozdrav evi133 i drugoj curki (sori, zaboravila sam koji nick imaš ovdje, a baš da ne pišem pravo ime, hehe). Bilo mi je baš drago što smo se upoznale gore i puno puno sreće dalje!

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

E da, pozdrav evi133 i drugoj curki (sori, zaboravila sam koji nick imaš ovdje, a baš da ne pišem pravo ime, hehe). Bilo mi je baš drago što smo se upoznale gore i puno puno sreće dalje!

Hehe pozdrav i tebi i meni je drago da smo se upoznale i neka ti je sa srećom pozdrav i evi133.
    Uglavnom vratila sam se doma prije sat vremena dolazim opet 12.dan ciklusa i od danas pijem estrofem 3*1

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ela pusa i budi strpljiva.Brzo će taj 12. dan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •