Jesi li na klomifenima sada? 2x1 pet dana? Ti si kod Alebića, jelda, ovo za doktoricu si pisala samo informativno?
Samo mislim na svoju mrvicu, da mi se ne prestane dijeliti i da je sutra smjeste na sigurno...
da na klomifenima i to 6 dana (3+3+2+2+2+2) i još mi je dao tablete siofor za povišeni inzulin. da kod Alebića sam, bio je danas dobre volje, čak smo se i nasmijali... i sada molim da bude bar jedan folikul
da na klomifenima i to 6 dana (3+3+2+2+2+2) i još mi je dao tablete siofor za povišeni inzulin. da kod Alebića sam, bio je danas dobre volje, čak smo se i nasmijali... i sada molim da bude bar jedan folikul
Ja sam sutra gore. Jel ima klomifena dolje u ljekarni i pošto?
Ja sam sutra gore. Jel ima klomifena dolje u ljekarni i pošto?
Eh stvarno ti nebih znala jer sam si ih ja već nabavila od jedne cure koja više nije trebala. ali, dr. mi je dao onaj njegov recept za klomifen za dolje ljekarnu (nisam mu rekla da imam već klomifene) pa pretpostavljam da imaju
Eh stvarno ti nebih znala jer sam si ih ja već nabavila od jedne cure koja više nije trebala. ali, dr. mi je dao onaj njegov recept za klomifen za dolje ljekarnu (nisam mu rekla da imam već klomifene) pa pretpostavljam da imaju
Tako sam i ja imala prošli put od jedne cure. Tako da nemam pojma koliko košta. Ali dobro, napunit ću novčanik. Jel bila gužva danas?