Curke evo me kratko, jer sam danas u horizontali. Uglavnom, vratili su mi jednu mrvicu i to dvostaničnu. Dr. Alebić i dr. Kniewald su oba rekli da mi je ne bi ni vraćali da misle da nema šanse i da neke stanice jednostavno imaju sporiji tempo i uspiju, a druge se jako brzo podijele, a onda stanu ili jednostavno ne uspiju. Također je dr. rekao da je imao dosta trudnoća iz tako malenih stanica i neka ništa ne brinem. Sljedeća 2 tjedna mirovanje, u nedjelju decapeptyl injekcija, a beta je 11.2. Dugo, dugo...

Inače, od nas 6 koje smo imale transfer prekjučer, sve su imale dosta stanica i tražile da im se oplode po tri. Jednoj curi se ništa nije oplodilo i bila je toliko jadna, srce mi se slamalo kad sam gledala nju i muža. Dvijema su se oplodile sve 3 stanice i one su danas sa mnom imale transfer. Jednoj, koja iz prvog ivf-a ima bebicu, oplodile su se 2 stanice, no išla je razgovarati s biologom i odbila transfer. Tražila je da se pričeka još dan, dva, da se vidi kako se dijele. A zadnjoj curi su rekli neka dođe opet sutra. Izgleda da se ne dijele stanice, što li, ali ih žele pustiti još malo. I ona je bila sva slomljena...

Moj cerviks je opet radio probleme, a dr. Alebić se šalio da mora biti Ivica Kostelić, koji je to slalom da se dođe do moje maternice kroz njega. Na koncu je ipak to majstorski uspio i mrvica je došla mami.

Danas je prije nas bilo 5 punkcija, nas tri na transferu i ni jedna inseminacija. To je bilo super za nas, jer su nas pustili ležati koliko god smo htjele... ))