Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
BHany zar i ti? No gdje ćeš ti tražiti svoju sreću? Ja si ne mogu zamislisti VV bez dr. L i ne znam što bih radila gore, očito moj problem s kojim ću se morati nositi kako znam i umijem
ne znam moja sretna, na raznim stranama, nažalost...pokušati pa vidjeti...slati papire, vidjeti termine...i dalje skupljati lovu za bar jedan postupak negdje gdje mogu dobiti najbolju uslugu...

meni je dr. L. bio drag, ali moj odlazak nema veze s tim što mi VV nije isti bez njega
ja bih ostala kad bih smatrala da se na VV kompetentno može rješavati moj problem

trenutno svježi i neiskusni tim na VV-u, koji će sigurno steći iskustvo i dovoljno znanje nakon određenog vremenskog perioda - sada, u ovom času, ne može rješavati moj problem...jednostavno ne smatram mladu doktoricu, a pogotovo lab. za sada kompetentnim da bi im u svojim godinama i sa svojom dijagnozom poklonila vrijeme za treniranje...

...koliko god bili simpatični i koliko god je meni npr. bila knedla u grlu kad sam se opraštala sa dragim sestrama nakon 10 god.

VV koji je mogao rješavati i koji je rješio 1. put moj problem...prvi u hrvatskoj po rezultatima...zato sam ga i izabrala još prije 10 godina...krenuvši još s dr. Cvitkovićem kao vrhunskim andrologom, pa dr. Jukićem i Pavlom Romcem u labu...pa prešavši na dr. L. i Lanu...takve kvalitete ovog trenutka nema, a to se vidi i po rezultatima u zadnja 3 mjeseca - ne volim pisati jer će naše nove cure opet reći da smo negativne...sorite cure, neću više

netko je pitao zašto vam ne pišemo - eto zbog toga...
vi ste nova genaracija VV-ovki koja ima svoje sisteme i VV ima svoj način rada sada koji vi otkrivate...i dok ste god zadovoljne tamo to je u redu za vas,
ali ako ste nešto stariji i nemate više puno vremena rasti s VV-om...moj bi savjet (molim da se ne naljutite) bio da ipak barem preispitate druge opcije

uz jednu ogradu, da ja mislim da trenutno klinike u hrvatskoj, posebice državne, niti jedna ne pružaju ono najbolje...no i to je naša stvarnost s kojom se moramo nositi, posebno mi koji nemamo neograničene financijske mogućnosti za odlazak van ili privatno...zato, da se opet vratim mojoj dragoj sretnoj35, draga, i ne znam točno kuda ću...