-
Hvala na savjetima cure, vezano za TSH priču. Svakako ću otići dr. R. porazgovarati s njim, ako ništa drugo, vrijedno mi je platiti tih 200kn i samo da me smiri, ako je sve ok, a tek koliko to vrijedi, ako pogleda moje nalaze iz drugog kuta i predloži nešto što će pomoći do bebice...
Od 6 cura što su bile na punkciji , 1 nije ni došla do transfera jer se nisu oplodile 3 j.s. Drugoj je dr. na dan našeg transfera rekao da dođe sljedeći dan i pretpostavljamo da su se stanice/stanica možda oplodile, ali se nisu dijelile, pa su htjeli pričekati još jedan dan, ali ne znamo točno. Jednoj curi su se oplodile 2 stanice, no dogovorila se s biologom da pričekaju još dan-dva jer je htjela vidjeti hoće li se i dalje dijeliti - ona ima stav da nema smisla da joj stave male stanice, pa da se nada 2 tjedna, ovako želi biti sigurnija...
Dakle jedino nas 3 smo sigurno bile na transferu i s tim curkama sam u kontaktu. Sve tri smo doma i laganini, uglavnom ležimo, malo naokolo po stanu i tako to. Jedna cura osjeća napetost u trbuhu i cicke su joj porasle, te ju malo bolucka jajnik (no kaže da su joj slični simptomi bili i poslije prošlog neuspjelog ET). Ona u ponedjeljak ide raditi. Druga je na godišnjem 2 tjedna, a ona kao i ja osjeća boluckanje u maternici.
Mene od sinoć baš nekako tupo boli dolje, kao da ću dobiti, ali ništa prejako. Danas je 3. dan od ET, a čitala sam da kod transfera malih stanica, zigota ili morula, implantacija može biti kakvih 3-5 dana nakon ET. Ne znam, samo bih bila najsretnija na svijetu da sve uspijemo i onda brinemo neke druge trudničke brige...
Sad mi je glavna stvar kako ću si sutra piknuti Decapeptyl, pošto sam upala na IVF s klomifenima, nisam se nikad pikala, pa mi je pomisao na iglu u trbuhu prilično morbidna... Mislim da će to sutra biti smijeh kad mm i ja krenemo s tim...
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma