Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala ValaMala!
    Eva133 nadam se da ćemo se sutra ugodno iznenaditi. Ja sam baš nervozna. pogotovo od kako mi je dr da reagiram baš bog zna što

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ValaMala!
    Eva133 nadam se da ćemo se sutra ugodno iznenaditi. Ja sam baš nervozna. pogotovo od kako mi je dr da reagiram baš bog zna što
    I ja se nadam da će biti ok. Vidjet ćemo sve sutra. Grozno je to kad znaš da možda neće biti kako očekuješ. Samo da se ne razočaramo. Koliko si ti dugo bila trudna?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja se nadam da će biti ok. Vidjet ćemo sve sutra. Grozno je to kad znaš da možda neće biti kako očekuješ. Samo da se ne razočaramo. Koliko si ti dugo bila trudna?
    Eh samo da čim prije dođe jutro i da i to riješimo...
    Misliš na moju biokemijsku?? Cijelih 6 dana, i mogu ti reči da sam tih dana bila druga osoba, sve mi se promijenilo, naravno na bolje a onda

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Eh samo da čim prije dođe jutro i da i to riješimo...
    Misliš na moju biokemijsku?? Cijelih 6 dana, i mogu ti reči da sam tih dana bila druga osoba, sve mi se promijenilo, naravno na bolje a onda
    Mogu si misliti kako ti je bilo te dane. Velika sreća, a onda golema tuga. Ne ponovilo se. Ja ću doći tek oko 9. Opet idem busom i ne mogu stići prije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •