Stranica 39 od 62 PrviPrvi ... 29373839404149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

super pirice, držim ti fige da se stanice dobro podijele!!!
    i da nam za dva tjedna objaviš jedan veliki +!!!!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure imam jedno pitanje? Klomifene sam prestala piti u nedjelju. Danas imam neki obilni, prozirni iscjedak. Ima li tko iskustva? Treba li to tako biti?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

očito ovulacija nemogu pohvatati jel odrađen AIH?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    očito ovulacija nemogu pohvatati jel odrađen AIH?
    Aih imam tek u ponedjeljak(7.2.),u subotu je druga folikulometrija. I ja sam mislila da je ovulacija. Neće li ponedjeljak biti kasno za aih?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ako je ovulacija hoće(mozda preuranjena za sta nisi znala).Na tvom mjestu bih se još večeras (odmah) bacila na kućnu radinost nemozes po meni napraviti nikakvu stetu spermiji imaju vremena za "oporavak" do ponedjeljka ako nebude ovulacija a imas i opciju u ljakarnu po ovulacijske trakic(u)e i provjeri stanje.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je ovulacija hoće(mozda preuranjena za sta nisi znala).Na tvom mjestu bih se još večeras (odmah) bacila na kućnu radinost nemozes po meni napraviti nikakvu stetu spermiji imaju vremena za "oporavak" do ponedjeljka ako nebude ovulacija a imas i opciju u ljakarnu po ovulacijske trakic(u)e i provjeri stanje.
    Sad ću postaviti glupo pitanje, ali sorry ja sam ne znalica. Jel se smijem sexati iako će mi raditi aih. Prošli put mi je rekao sex na dan štoperice.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pa AIH će biti tek za 5 dana!!! inače se preporuča 3 dana pauziranja prije. samo se vi bacite na posaom pa da bude za svaki slučaj pokriveno.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Smiješ skroz do tada normalno. Ja bih na tvojem mjestu nazvala dr. A. i rekla mu za taj iscjedak. Možda te primi na pregled prije subote

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala cure, večeras se odmah bacam na posao s mužem. Dvoumim se da nazovem dr. ali ako se smijem sexati možda ga neću ni zvati.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure, večeras se odmah bacam na posao s mužem. Dvoumim se da nazovem dr. ali ako se smijem sexati možda ga neću ni zvati.
    A možda da ga stvarno nazoveš pa te ubaci već sutra na pregled??? ipak je doktor pa će bolje znat reć?? meni je bilo čudno kako te tek za subotu naručio za drugu folikulometriju, pošto se ti sve ok razvija (mislim a mene je za četvrtak, a kod mene se sporije razvija) a mislim da si rekla da inače imaš ovulacije oko 14 dana

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    A možda da ga stvarno nazoveš pa te ubaci već sutra na pregled??? ipak je doktor pa će bolje znat reć?? meni je bilo čudno kako te tek za subotu naručio za drugu folikulometriju, pošto se ti sve ok razvija (mislim a mene je za četvrtak, a kod mene se sporije razvija) a mislim da si rekla da inače imaš ovulacije oko 14 dana
    Pitala sam ga jel to nije malo kasno. On veli da nije da je to ok. Prošli put smo radili aih 14.dan, a ovaj put pada 15.dan. Ne znam ni sama. Sve je to tu negdje. Navalit ću ja na muža pa kako bude.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pitala sam ga jel to nije malo kasno. On veli da nije da je to ok. Prošli put smo radili aih 14.dan, a ovaj put pada 15.dan. Ne znam ni sama. Sve je to tu negdje. Navalit ću ja na muža pa kako bude.
    mislim stvarno bi bilo sad da ti je ovulacija
    al ti obavezno "iskoristi" muža pa bu ok. Kako bi to naš dr. A rekao

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

moja šogi je imala ovulaciju sa sve 4 trudnoće 25-26 dan tako mi nije čudo ni da bude ranije.Ako imas ljekarnu blizu mozes kupiti trakicu za ovulaciju i otkloniti nedoumicu

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

eva133, ništa ne gubiš ako nazoveš doktora, može ti samo dati dobar savjet ili te doista pozvati na folikulometriju ranije

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sad ću postaviti glupo pitanje, ali sorry ja sam ne znalica. Jel se smijem sexati iako će mi raditi aih. Prošli put mi je rekao sex na dan štoperice.
    meni nije nista rekao za sex na dan stoperice, a zakaj je to bitno???
    i ja sam neznalica

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kad smo kod te teme, za nas nema keksanja do bete, tako su rekli, pa eto, slušamo. A beta je daleeeekoooo

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    meni nije nista rekao za sex na dan stoperice, a zakaj je to bitno???
    i ja sam neznalica
    Ne mora biti na dan štoperice, no trebalo bi biti taj dan ili dan ranije kako bi sperma bila u najboljoj kondiciji

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Dakle da utvrdimo znanje, između folikulometrija, znači, smije se sexati. Da li se vi to prakticirali ili? Dr. ću sutra probati nazvati.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Dakle da utvrdimo znanje, između folikulometrija, znači, smije se sexati. Da li se vi to prakticirali ili? Dr. ću sutra probati nazvati.
    naravno da može i prakticirali smo, osim u stimuliranom

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Smije se, zašto ne, bitno je samo da bude apstinencija prije samog postupka dovoljno da sperma bude tip-top

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Meni doktor prošli postupak rekao da se seksamo na dan štoperice i na dan inseminacije. Ja ga nisam ni pitala da li se smije između folikulometrija. Ajde dobro, muž će mi bar biti sretan.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

naravno

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ružo sretno ti sutra. Javi šta je bilo. I hvala na savjetima.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo prvo javljanje s VV!! ja bila danas na drugoj folikulom. imam jedan folikul od 15mm. aleluja!! doktor je zadovoljan, kaže da konačno ima što mjeriti. u subotu idem opet, a AIH će biti valjda u ponedjeljak ili utorak. Bilo ga nas onak za današnje pojmove normalna brojka, oko 25. dvije punkcije i ako sam dobro čula jedan transfer.
    Eva133, jesi li zvala gin. ili radila test za ovulaciju??

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Baš gledam svaki čas da vidim ima li kakvih vijesti od tebe i evo te! Odlično za folikul, evo, jedan ali vrijedan! Onda ćete ti i eva možda i zajedno na aih ako se poklopi da bude ponedjeljak.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo prvo javljanje s VV!! ja bila danas na drugoj folikulom. imam jedan folikul od 15mm. aleluja!! doktor je zadovoljan, kaže da konačno ima što mjeriti. u subotu idem opet, a AIH će biti valjda u ponedjeljak ili utorak. Bilo ga nas onak za današnje pojmove normalna brojka, oko 25. dvije punkcije i ako sam dobro čula jedan transfer.
    moj transfer
    2 mrvice, jedna 4 stanična jedna 6 stanična, rekli mi prekrasni embriji

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pirica, čestitam, to je prekrasno! Što su ti rekli kad je beta? Pretpostavljam da si i ti dajes Decapeptyl za par dan? Sada lijepo miruj i čuvaj mrvice

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    pirica, čestitam, to je prekrasno! Što su ti rekli kad je beta? Pretpostavljam da si i ti dajes Decapeptyl za par dan? Sada lijepo miruj i čuvaj mrvice
    18.2 i da dajem si u pon decapeptyl, ali nema mirovanja, sad gibam na sprovod a sutra radit

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ajde baš dobro da se pojavio taj folikul. Nisam ga zvala, a nisam ni kupovala trakice, nego smo se mm i ja bacili na posao. I danas ćemo. Mislim da nema potrebe. Kako god bude sad, a mislim da će biti ok. Onda ćemo se mi vidjeti u subotu. Doći ću oko pola 8.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    moj transfer
    2 mrvice, jedna 4 stanična jedna 6 stanična, rekli mi prekrasni embriji
    čestitam i želim ti veliku betu 18.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice i javljate cure kakvo je stanje gore.... jel ima gužve, koliko je bilo punkcija, koliko transfera.............. i sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pirice, ti si bila ona plava s kratkom kosom??? sretno
    Eva133, i ja ću biti već onda gore, pa ćemo se vidjeti, detalje ćemo sutra dogovoriti

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

drage moje cure,dugo se nisam javljala,nisam imala o čemu jer smo bili na čekanju od 9.mjeseca...čitam ja vaše postove...
    danas sam bila kod dr. A,dogovorili smo za AIH sredinom mjeseca,sve je on meni objasnio,al ja bi još...
    kakva su vaša iskustva sa tim postupkom?
    ima li šanse za uspjeh od prve?
    bojim se da su nam očekivanja prevelika,a onda razočaranje..

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Eva133, i ja ću biti već onda gore, pa ćemo se vidjeti, detalje ćemo sutra dogovoriti
    da
    kadauna nema gužve danas 2 punkcije i transfer, neki dan ja jedina na punkciji, ali u pon gužva 8 transfera i 3 punkcije

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

drage moje cure,dugo nisam pisala,nisam imala o čemu jer smo bili na čekanju od 9.mjeseca
    danas sam bila kod dr. A i dogovorili smo AIH postupak,sredinom mjeseca krećemo
    sve je to on meni objasnio,al ja bi još...
    ima li šanse za uspjeh u prvom?
    bojim se da očekujemo puno,a onda opet...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tajna30 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje cure,dugo nisam pisala,nisam imala o čemu jer smo bili na čekanju od 9.mjeseca
    danas sam bila kod dr. A i dogovorili smo AIH postupak,sredinom mjeseca krećemo
    sve je to on meni objasnio,al ja bi još...
    ima li šanse za uspjeh u prvom?
    bojim se da očekujemo puno,a onda opet...
    A čuj, uspjeh od prvi put je moguć ali nije baš neki postotak uspješnosti. Mada čitam da se sa svakim sljedećim putem šanse povećavaju. Ne želim te obeshrabriti, možda ćeš baš ti biti ta sretnica da ti uspije od prve. Evo ja polažem nade na 2. aih(trebao bi biti u pon. ako bude sve u redu). Bitno je ne gubiti nadu.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Može. Suta se dogovorimo. Nadam se da neće baš biti gužva. Kako to da ti je rekao da će ti raditi aih možda u utorak? Ti si dobila m jedan dan prije mene, a sad će ispasti da ćeš ići na aih dan poslije mene. Zapravo, možda ćeš biti na redu i u pon.,pa ćemo ići zajedno.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

naravno da ne gubimo nadu,želim ti puuuuno sreće,i uspjeh,naravno!
    nego,treba li mirovati nakon postupka?
    još nisam ništa rekla na poslu,ustvari ne znam im kaj reći...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tajna30 prvotno napisa Vidi poruku
    naravno da ne gubimo nadu,želim ti puuuuno sreće,i uspjeh,naravno!
    nego,treba li mirovati nakon postupka?
    još nisam ništa rekla na poslu,ustvari ne znam im kaj reći...
    Zavisi koji posao radiš. Ako sjediš na poslu možeš onda ići raditi, ali ako si stalno na nogama morala bi malo pripaziti. I ja tebi želim puno sreće.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pirice puno sreće i još jednu pituljicu ti želim od srca

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Može. Suta se dogovorimo. Nadam se da neće baš biti gužva. Kako to da ti je rekao da će ti raditi aih možda u utorak? Ti si dobila m jedan dan prije mene, a sad će ispasti da ćeš ići na aih dan poslije mene. Zapravo, možda ćeš biti na redu i u pon.,pa ćemo ići zajedno.
    Rekao je dr. da će biti malo sporije, al dok gledaš da ja bez tableta ni ne mogu dobiti m. sve je to još onda super po jednoj strani. vidjet ćemo sutra koje će biti veličine folikul, zato će biti možda u utorak. čuj prvi put sam AIH imala 21dc. al dr. me je jako ohrabrio, mislim na njegovu reakciju, onak baš je bio pravi doktor kako ću te prepoznati sutra??

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Rekao je dr. da će biti malo sporije, al dok gledaš da ja bez tableta ni ne mogu dobiti m. sve je to još onda super po jednoj strani. vidjet ćemo sutra koje će biti veličine folikul, zato će biti možda u utorak. čuj prvi put sam AIH imala 21dc. al dr. me je jako ohrabrio, mislim na njegovu reakciju, onak baš je bio pravi doktor kako ću te prepoznati sutra??
    Još ne znam šta ću obući, ali imat ću sivu torbu svakako. Imam smeđu kosu do ramena. Za obleku ti još javim. Kako ću ja tebe prepoznati?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Još ne znam šta ću obući, ali imat ću sivu torbu svakako. Imam smeđu kosu do ramena. Za obleku ti još javim. Kako ću ja tebe prepoznati?
    Nit ja neznam što ću obući,al imat ću tajice i čizme, imam lagano kovrčavu kosu do ramena (više kilograma), suprug će biti kraj mene, obojica smo niži - to je ono što je sigurno

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

danas sam bila na vv i mogu vam reći da sam se iznenadila kako gore uopće nije gužva kao prije(zadnji put sam bila u 09/2010),a još više me iznenadilo što idem već idući mjesec u postupak...trebam se javiti 1.dan m te doći gore 3.dan sa uputnicama za pregled i hormone...dr.a je baš olićan

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Sezen prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam bila na vv i mogu vam reći da sam se iznenadila kako gore uopće nije gužva kao prije(zadnji put sam bila u 09/2010),a još više me iznenadilo što idem već idući mjesec u postupak...trebam se javiti 1.dan m te doći gore 3.dan sa uputnicama za pregled i hormone...dr.a je baš olićan
    To zaista ovisi od dana do dana. Kada sam ja bila na folikulometrijama, pa onda na punkciji i transferu prije nešto dana, bila je gužva nenormalna, ono doslovce se nije imalo gdje za sjesti. Punkciju sam imala s još pet cura, toliko toliko ih je imalo embrio transfer, a bio je i jedan aih. A onda opet je neka cura nedavno napisala da je bila jedina na punkciji.

I meni je dr. Alebić odlićan, stvarno se uvijek nasmijemo i pozitivan je skroz, a to puno znači. Meni je transfer bio malo zeznut, jer mi je grlić maternice, kako je dr. rekao, kao slalom. Dvoje iskusnih doktora nisu uspjeli proći kroz njega do maternice kada sam išla na HSG, a dr. Alebić je prošao bez problema, bilo je bezbolno (dok su prvih 2 puta boljeli strašno) i još se našalio da mora biti kao Ivica kostelić da dospije do maternice. Svaka mu čast...
    Također sam jako zahvalna na biologu, dr. Kniewaldu, od postupka smo s njim telefonski razgovarali i mm i ja u vezi nekih stvari i sve nam je objasnio naširoko i to skroz ljubazno i bez žurbe.

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

To zaista ovisi od dana do dana. Kada sam ja bila na folikulometrijama, pa onda na punkciji i transferu prije nešto dana, bila je gužva nenormalna, ono doslovce se nije imalo gdje za sjesti. Punkciju sam imala s još pet cura, toliko toliko ih je imalo embrio transfer, a bio je i jedan aih. A onda opet je neka cura nedavno napisala da je bila jedina na punkciji.

I meni je dr. Alebić odlićan, stvarno se uvijek nasmijemo i pozitivan je skroz, a to puno znači. Meni je transfer bio malo zeznut, jer mi je grlić maternice, kako je dr. rekao, kao slalom. Dvoje iskusnih doktora nisu uspjeli proći kroz njega do maternice kada sam išla na HSG, a dr. Alebić je prošao bez problema, bilo je bezbolno (dok su prvih 2 puta boljeli strašno) i još se našalio da mora biti kao Ivica kostelić da dospije do maternice. Svaka mu čast...
    Također sam jako zahvalna na biologu, dr. Kniewaldu, od postupka smo s njim telefonski razgovarali i mm i ja u vezi nekih stvari i sve nam je objasnio naširoko i to skroz ljubazno i bez žurbe.
    sada se nakon dugo vremena jako veselim idućoj m

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo stigla ja, u utorak inseminacija, sve je ok. bila gužva, 5 punkcija i dva transfera
    Eva133, kako je prošlo??

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jeste se vas dvije uspjele prepoznati na koncu? Ružo, koliki je folikul danas? Eva, kad je tebi aih, ti imaš 2 folikula ako se dobro sjećam??

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jeste se vas dvije uspjele prepoznati na koncu? Ružo, koliki je folikul danas? Eva, kad je tebi aih, ti imaš 2 folikula ako se dobro sjećam??
    Evo i mene. Prepoznale se Ruža i ja, naravno. Napričale se lijepo. Na kraju imam jedan folikul 18x18. Aih mi u utorak.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo stigla ja, u utorak inseminacija, sve je ok. bila gužva, 5 punkcija i dva transfera
    Eva133, kako je prošlo??
    Imam 1 folikul. Doktor kaže da ni ne treba više. Vidimo se onda u utorak. Samo smo nas dvije za aih za sada.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •