super pirice, držim ti fige da se stanice dobro podijele!!!![]()
i da nam za dva tjedna objaviš jedan veliki +!!!!![]()
super pirice, držim ti fige da se stanice dobro podijele!!!![]()
i da nam za dva tjedna objaviš jedan veliki +!!!!![]()
Cure imam jedno pitanje? Klomifene sam prestala piti u nedjelju. Danas imam neki obilni, prozirni iscjedak. Ima li tko iskustva? Treba li to tako biti?
očito ovulacija nemogu pohvatati jel odrađen AIH?
Ako je ovulacija hoće(mozda preuranjena za sta nisi znala).Na tvom mjestu bih se još večeras (odmah) bacila na kućnu radinost nemozes po meni napraviti nikakvu stetu spermiji imaju vremena za "oporavak" do ponedjeljka ako nebude ovulacija a imas i opciju u ljakarnu po ovulacijske trakic(u)e i provjeri stanje.
Pa AIH će biti tek za 5 dana!!! inače se preporuča 3 dana pauziranja prije. samo se vi bacite na posaom pa da bude za svaki slučaj pokriveno.
Smiješ skroz do tada normalno. Ja bih na tvojem mjestu nazvala dr. A. i rekla mu za taj iscjedak. Možda te primi na pregled prije subote
Hvala cure, večeras se odmah bacam na posao s mužem. Dvoumim se da nazovem dr. ali ako se smijem sexati možda ga neću ni zvati.
A možda da ga stvarno nazoveš pa te ubaci već sutra na pregled??? ipak je doktor pa će bolje znat reć?? meni je bilo čudno kako te tek za subotu naručio za drugu folikulometriju, pošto se ti sve ok razvija (mislim a mene je za četvrtak, a kod mene se sporije razvija) a mislim da si rekla da inače imaš ovulacije oko 14 dana
moja šogi je imala ovulaciju sa sve 4 trudnoće 25-26 dan tako mi nije čudo ni da bude ranije.Ako imas ljekarnu blizu mozes kupiti trakicu za ovulaciju i otkloniti nedoumicu
eva133, ništa ne gubiš ako nazoveš doktora, može ti samo dati dobar savjet ili te doista pozvati na folikulometriju ranije
Kad smo kod te teme, za nas nema keksanja do bete, tako su rekli, pa eto, slušamo. A beta je daleeeekoooo![]()
Dakle da utvrdimo znanje, između folikulometrija, znači, smije se sexati. Da li se vi to prakticirali ili? Dr. ću sutra probati nazvati.
Meni doktor prošli postupak rekao da se seksamo na dan štoperice i na dan inseminacije. Ja ga nisam ni pitala da li se smije između folikulometrija. Ajde dobro, muž će mi bar biti sretan.
Ružo sretno ti sutra. Javi šta je bilo. I hvala na savjetima.
Evo prvo javljanje s VV!! ja bila danas na drugoj folikulom. imam jedan folikul od 15mm. aleluja!! doktor je zadovoljan, kaže da konačno ima što mjeriti. u subotu idem opet, a AIH će biti valjda u ponedjeljak ili utorak. Bilo ga nas onak za današnje pojmove normalna brojka, oko 25. dvije punkcije i ako sam dobro čula jedan transfer.
Eva133, jesi li zvala gin. ili radila test za ovulaciju??
Baš gledam svaki čas da vidim ima li kakvih vijesti od tebe i evo te! Odlično za folikul, evo, jedan ali vrijedan! Onda ćete ti i eva možda i zajedno na aih ako se poklopi da bude ponedjeljak.
pirica, čestitam, to je prekrasno! Što su ti rekli kad je beta? Pretpostavljam da si i ti dajes Decapeptyl za par dan? Sada lijepo miruj i čuvaj mrvice
Pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice i javljate cure kakvo je stanje gore.... jel ima gužve, koliko je bilo punkcija, koliko transfera.............. i sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pirice, ti si bila ona plava s kratkom kosom??? sretno
Eva133, i ja ću biti već onda gore, pa ćemo se vidjeti, detalje ćemo sutra dogovoriti![]()
drage moje cure,dugo se nisam javljala,nisam imala o čemu jer smo bili na čekanju od 9.mjeseca...čitam ja vaše postove...
danas sam bila kod dr. A,dogovorili smo za AIH sredinom mjeseca,sve je on meni objasnio,al ja bi još...
kakva su vaša iskustva sa tim postupkom?
ima li šanse za uspjeh od prve?
bojim se da su nam očekivanja prevelika,a onda razočaranje..
drage moje cure,dugo nisam pisala,nisam imala o čemu jer smo bili na čekanju od 9.mjeseca
danas sam bila kod dr. A i dogovorili smo AIH postupak,sredinom mjeseca krećemo
sve je to on meni objasnio,al ja bi još...
kakva su vaša iskustva sa tim postupkom?
ima li šanse za uspjeh u prvom?
bojim se da očekujemo puno,a onda opet...
A čuj, uspjeh od prvi put je moguć ali nije baš neki postotak uspješnosti. Mada čitam da se sa svakim sljedećim putem šanse povećavaju. Ne želim te obeshrabriti, možda ćeš baš ti biti ta sretnica da ti uspije od prve. Evo ja polažem nade na 2. aih(trebao bi biti u pon. ako bude sve u redu). Bitno je ne gubiti nadu.
naravno da ne gubimo nadu,želim ti puuuuno sreće,i uspjeh,naravno!
nego,treba li mirovati nakon postupka?
još nisam ništa rekla na poslu,ustvari ne znam im kaj reći...
pirice puno sreće i još jednu pituljicu ti želim od srca![]()
Rekao je dr. da će biti malo sporije, al dok gledaš da ja bez tableta ni ne mogu dobiti m. sve je to još onda super po jednoj strani. vidjet ćemo sutra koje će biti veličine folikul, zato će biti možda u utorak. čuj prvi put sam AIH imala 21dc. al dr. me je jako ohrabrio, mislim na njegovu reakciju, onak baš je bio pravi doktorkako ću te prepoznati sutra??
danas sam bila na vv i mogu vam reći da sam se iznenadila kako gore uopće nije gužva kao prije(zadnji put sam bila u 09/2010),a još više me iznenadilo što idem već idući mjesec u postupak...trebam se javiti 1.dan m te doći gore 3.dan sa uputnicama za pregled i hormone...dr.a je baš olićan![]()
To zaista ovisi od dana do dana. Kada sam ja bila na folikulometrijama, pa onda na punkciji i transferu prije nešto dana, bila je gužva nenormalna, ono doslovce se nije imalo gdje za sjesti. Punkciju sam imala s još pet cura, toliko toliko ih je imalo embrio transfer, a bio je i jedan aih. A onda opet je neka cura nedavno napisala da je bila jedina na punkciji.
I meni je dr. Alebić odlićan, stvarno se uvijek nasmijemo i pozitivan je skroz, a to puno znači. Meni je transfer bio malo zeznut, jer mi je grlić maternice, kako je dr. rekao, kao slalom. Dvoje iskusnih doktora nisu uspjeli proći kroz njega do maternice kada sam išla na HSG, a dr. Alebić je prošao bez problema, bilo je bezbolno (dok su prvih 2 puta boljeli strašno) i još se našalio da mora biti kao Ivica kostelić da dospije do maternice. Svaka mu čast...
Također sam jako zahvalna na biologu, dr. Kniewaldu, od postupka smo s njim telefonski razgovarali i mm i ja u vezi nekih stvari i sve nam je objasnio naširoko i to skroz ljubazno i bez žurbe.
Evo stigla ja, u utorak inseminacija, sve je ok. bila gužva, 5 punkcija i dva transfera
Eva133, kako je prošlo??
Jeste se vas dvije uspjele prepoznati na koncu?Ružo, koliki je folikul danas? Eva, kad je tebi aih, ti imaš 2 folikula ako se dobro sjećam??