To zaista ovisi od dana do dana. Kada sam ja bila na folikulometrijama, pa onda na punkciji i transferu prije nešto dana, bila je gužva nenormalna, ono doslovce se nije imalo gdje za sjesti. Punkciju sam imala s još pet cura, toliko toliko ih je imalo embrio transfer, a bio je i jedan aih. A onda opet je neka cura nedavno napisala da je bila jedina na punkciji.
I meni je dr. Alebić odlićan, stvarno se uvijek nasmijemo i pozitivan je skroz, a to puno znači. Meni je transfer bio malo zeznut, jer mi je grlić maternice, kako je dr. rekao, kao slalom. Dvoje iskusnih doktora nisu uspjeli proći kroz njega do maternice kada sam išla na HSG, a dr. Alebić je prošao bez problema, bilo je bezbolno (dok su prvih 2 puta boljeli strašno) i još se našalio da mora biti kao Ivica kostelić da dospije do maternice. Svaka mu čast...
Također sam jako zahvalna na biologu, dr. Kniewaldu, od postupka smo s njim telefonski razgovarali i mm i ja u vezi nekih stvari i sve nam je objasnio naširoko i to skroz ljubazno i bez žurbe.