Čitam na nekom forumu da cure čekaju lijekove za postupak IVF-ICSI, nekako nisam shvatila da se kod nad čekaju lijekovi?? može li mi to netko malo pojasniti
Htjela sam još samo iskomentirati nešto pa sad tko hoće nek pročita. Kad sam bila na folikulometriji pregledavala me doktorica, i gleda ona i ništ ne vidi, i kaže ona mom dr. pa ne mogu nać ništa. a on njoj pa bolje pogledaj. i nađe ona moj folikul i pregled gotov. i pita nju doktor i koliki je folikul?? a ona sva van sebe, opet na ultrazvuk da vidimo koliko je velik... mislim da se 18mm moralo vidjeti odmah
Ma ne sekiram se ja dok je doktor pored, ali ipak sam ostala bez komentara, bilo joj je strašno neugodno jer joj je dr. non stop dobacivao
sutra nastupamo?? mene još boli guza od štoperice, inače me do sad nikad nije ništa boljelo, a sad me cijela desna strana boli od struka na dole
Ružo, identična situacija je bila i kod mene na jednoj folikulometriji prije N. godine. Doktorica mi je radila, dok je dr. Alebić nadgledao i isto tako nije uspjela vidjeti i to nakon puno puno premetanja ultrazvuka tamo-amo. Onda je došao dr. i u roku od 2 sekunde rekao koliko je folikula i gdje.
Pošto sam čula da doktorica radi aih-ove, sljedeći put kad je doktor bio sam, rekla sam mu da želim da mi on radi postupak. On se onako nelagodno nasmijao, ali sam ja rekla da jednostavno imam u njega potpuno povjerenje i želim da to radi on. Poslije toga mi je rekao da bude i neka ga još podsjetim.
Samo da dodam, ne mislim apsolutno ništa loše o doktorici i sigurna sam da stručno odrađuje aih-ove, ali znate moju priču sa čudnim slalom-grlićem maternice i doktorima koji su "pokušavali" proći kroz njega, što je završavalo lokvama krvi. Jednostavno, on je moj doktor i hvala bogu ima dovoljno iskustva da kod njega nemam problema s tim. Mislim da je užasno važna psihološka komponenta, tj. koliko vjeruješ svom doktoru...