Ružo, identična situacija je bila i kod mene na jednoj folikulometriji prije N. godine. Doktorica mi je radila, dok je dr. Alebić nadgledao i isto tako nije uspjela vidjeti i to nakon puno puno premetanja ultrazvuka tamo-amo. Onda je došao dr. i u roku od 2 sekunde rekao koliko je folikula i gdje.
Pošto sam čula da doktorica radi aih-ove, sljedeći put kad je doktor bio sam, rekla sam mu da želim da mi on radi postupak. On se onako nelagodno nasmijao, ali sam ja rekla da jednostavno imam u njega potpuno povjerenje i želim da to radi on. Poslije toga mi je rekao da bude i neka ga još podsjetim.
Samo da dodam, ne mislim apsolutno ništa loše o doktorici i sigurna sam da stručno odrađuje aih-ove, ali znate moju priču sa čudnim slalom-grlićem maternice i doktorima koji su "pokušavali" proći kroz njega, što je završavalo lokvama krvi. Jednostavno, on je moj doktor i hvala bogu ima dovoljno iskustva da kod njega nemam problema s tim. Mislim da je užasno važna psihološka komponenta, tj. koliko vjeruješ svom doktoru...