tajna, ništa ne brini, doktor će ti sve reći. Obično je štoperica u 23h, da, zato što su postupci ujutro, pa ti taman ispadne tako. Mislim da je najbolje da se već unaprijed raspitaš u Čakovcu jesu li ti voljni dati na hitnoj ili već negdje u bolnici na ginekologiji... morali bi

Ova cura što je bila sa mnom je jednom prilikom imala isto problema, ali je ona pravi borac, digla je buku, tražila da zovu odgovornog doktora i na koncu je dobila štopericu uz mnogo isprika. Mislim koji užas, nije kao da imaš cijeli dan da obilaziš naokolo bolnice i moliš da ti netko da injekciju! To je nešto prilično egzaktno, ako moram primiti u 9 (kao tad na badnjak), moram i to je to. Piše lijepo sve u povijesti bolesti, nije kao da ih tražiš da ti ubrizgaju heroin.

Stvarno sam se tad osjećala ko zadnji jad, ova cijela priča je već ionako teška, a da ti je još dodatno otežavaju ljudi koji bi trebali biti tu upravo da ti pomognu. U svakom slučaju, ili unaprijed imaj nekoga tko ti to može dati, ili neka te sestre na VV nauče kako da si daš - ili da ti da tvoj muž (možda ti je tako još i najlakše, mojoj frendici uvijek daje mužek)