Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej draga moja, hvala, baš mi treba... Danas je ova cura koja je bila sa mnom na punkciji i transferu išla vaditi betu i sad čeka, a meni je kao da čekam svoje rezultate... Trebala je i ona vaditi sutra, ali ima neki roskasti iscjedak, pa ne želi više čekati.

Jesi ti vadila kad betu na VV? Ona je bila danas prije 8 i sestre su joj rekle da će je dr. nazvati iza 12 s rezultatima. Ja sam uvijek mislila da sama ideš po to. Ovo je koma, rekla je da će čekati do 12:15 (to je sad!) i zvati ga ako se do tada ne javi. Ja ću ih u svakom slučaju zamoliti da dođem gore, ako je minus, odmah mogu s dr. dogovoriti za dalje.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja nikad nisam vadila betu na vv. u privatnom labu je za sat vremena gotova i naprosto ja moram prva vidit nalaz, a ne da mi dr. saopći jer bi se mogla raspast, ovako kad vidim 0, stignem se malo sabrat prije nego javim dr.-u

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    ja nikad nisam vadila betu na vv. u privatnom labu je za sat vremena gotova i naprosto ja moram prva vidit nalaz, a ne da mi dr. saopći jer bi se mogla raspast, ovako kad vidim 0, stignem se malo sabrat prije nego javim dr.-u
    Slažem se, ja sam vadila tu kod nas u međimurju i mislim da nebih željela da netko to vidi prije mene!!! držim ti fige Vala, i ja sam nervozna za tebe!!!! javi čim prije

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Slažem se, evo curka mi još ništa ne javlja, ne znam, ja ću fakat moliti da dođem gore sama po te nalaze, ovo je užas. Mislim radi se o njenoj beti, a meni srce lupa ko blesavo. Ne mogu zamisliti kako je sad njoj kraj telefona...

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I ja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •