Hvala Vala, sad si već sigurno na iglama, meni sporo prolaze dani , a kamoli tebi
Eva133, kad saznaš što je bilo s Elom javi, baš me zanima
Hvala Vala, sad si već sigurno na iglama, meni sporo prolaze dani , a kamoli tebi
Eva133, kad saznaš što je bilo s Elom javi, baš me zanima
Ela danas išla gore s mužem. On je dao svoj doprinos, a nju doktor nije ni gledao. Rekao joj da dođe u petak. Valjda će onda danas oploditi. Ne zna ni ona.
Ne kužim za kaj je muž dao doprinos ako njoj nisu ništa radili ???
Cure jel znate uopće kako se zove nova doktorica, da je već jednom prestanemo tako zvati. Ja ju htjela jučer pitati ali zaboravila.
Vala![]()
Hej draga moja, hvala, baš mi treba... Danas je ova cura koja je bila sa mnom na punkciji i transferu išla vaditi betu i sad čeka, a meni je kao da čekam svoje rezultate... Trebala je i ona vaditi sutra, ali ima neki roskasti iscjedak, pa ne želi više čekati.
Jesi ti vadila kad betu na VV? Ona je bila danas prije 8 i sestre su joj rekle da će je dr. nazvati iza 12 s rezultatima. Ja sam uvijek mislila da sama ideš po to. Ovo je koma, rekla je da će čekati do 12:15 (to je sad!) i zvati ga ako se do tada ne javi. Ja ću ih u svakom slučaju zamoliti da dođem gore, ako je minus, odmah mogu s dr. dogovoriti za dalje.
ja nikad nisam vadila betu na vv. u privatnom labu je za sat vremena gotova i naprosto ja moram prva vidit nalaz, a ne da mi dr. saopći jer bi se mogla raspast, ovako kad vidim 0, stignem se malo sabrat prije nego javim dr.-u
Zove gore doktora i ne može ga dobiti. Nema šanse da ću ja sutra čekati na poziv. Idem gore i želim papir u ruke![]()
Vala, pa gdje si?? prije ću morati na posao kak se ti javiš??![]()
Hej curke, za javiti imam samo veliku 0, na žalost. No dobra vijest je da odmah krećemo u novi klomifenski postupak, pa ćemo vidjeti što i kako. Malo sam tužna, no doktor me utješio i opet uspio nasmijati. Evo i jedne lijepe vijesti. Samo jučer, na VV 3 nove trudnice! Sad samo da se i ovdje na forumu sve skupa malo zaokružimo...)
Ela, baš mi je bilo drago što si mi danas prišla![]()
Odmah, da. Prestala sam s utrićima, dakle mengu ću dobiti u pon ili uto, a 3.d.c. sam opet gore. Idemo s klomifenima, a mislim da će me staviti na istu dozu 2 dnevno (100mg) 5 dana. E sad ono što mene zanima - možda netko ovdje zna - kada bih pila veću dozu (3 dnevno) bi li to značilo potencijalno i više folikula ili? Mislim, ne pada mi na pamet raditi ništa na svoju ruku, samo me zanima.
ValaMala bas mi je zao zbog negativne bete i ja sam se nadala dobrim vijestima, no dobro je sto odmah ides dalje.Iskreno nemam pojma da li bi sta pomogla veca doza klomifena ili bi cak bilo kontaproduktivno, no zna doktor ne brini, vec ce on ocijeniti do kraja stimulacije treba li stogod dodavati ili oduzimati.Sretno ovaj put od srca ti zelim i nastavi nas izvjestavati.Drago mi je zbog novih trudnica na VV nadam se ih bude sve vise.Pusa!
ValaMala baš mi je žao,al drugi put će bit više sreće,super što odmah nastavljaš.divim se tvojoj dobroj energiji![]()
ja sam u petak 18og gore na dogovoru -razgovoru za FET ili prenos kod L...hm vidit ću sta kaze dr A.
S javi se kako je bilo
Puno hvala cure, baš ste divne
Da, slažem se, malo je nezgodno sjediti tamo u čekaonici i čekati da te doktor pozove, a onda ti u lice kaže nalaz. Kada saznam da sam trudna, želim da mm i ja zajedno vidimo tu brojkicu, a ako nije uspjelo, da se opet zajedno utješimo. Mislim da ću sljedeći put vaditi u domu zdravlja gdje je moj primarni ginekolog. Isto su nalazi gotovi popodne.
ValaMala,stvarno mi je žao...držim fige za sljedeći put...
SRETNO SVIMA NAMA...
Ela28 pozdrav i tebi.
Ja još idući tjedan moram prolaziti sve što ste vi prošle jučer.![]()
Posljednje uređivanje od nana1976 : 12.02.2011. at 12:43
Ela, koliko si imala folikula/jajnih stanica? Sori, nisam u toku s tvojom pričom...Žao mi je jako što nije sada uspjelo, no nemoj se obeshrabriti!
nana, što tebi sljedi ovaj tjedan?
Inače, jutros sam imala najveće iznenađenje. Naime, meni uvijek menga dođe tri dana nakon prestanka s utrićima (prestala sam jučer, dakle očekivala sam je najranije u ponedjeljak/utorak), ali bum, tu je. To znači da sam već u ponedjeljak na pregledu 3dc, onda 5 dana klomifena, a u subotu prva folikulometrija. Ako sve bude ok, već tjedan poslije postupak! Ne mogu doći k sebi!
Svaka čast. Tebe je krenulo, Znemari negativnu betu. Vidiš da sve nekako ide ti na ruku. U ponedjeljak si već gore, pa to je divno. Ne mogu vjerovati. Nećeš stići ni tugovati zbog bete, što je naravno dobro. Netko gore te voli. Tvoj pozitivni stav će te i dovesti do bebe. To je samo pitanje vremena. Ugledat ću se na tebe.
Ela, žao mi je što nije uspjelo, no kako čitam, u nekim bolnicama odmrzavaju tri po tri, daj zamisli to! Ovako odmah znaš na čemu si. Kada je bio taj postupak iz kojih si imala zamrznute? To je bila puna stimulacija? Kada možeš u sljedeći postupak, što je rekao doktor?
Cure imam vječito pitanješto se tiče moje m. Nisam sigurna što da radim. Dakle već ujutro je krenulo onako smećkasto. Rano poslijepodne je bilo crveno onako sluzasto, sada isto tako, dakle definitivno nije više smeđe, nego pravo crveno, ali ne curi još, tek slabašno. E sad ti Vala budi pametna jel to 1. dan ili nije? Što vi mislite?
Što, menga? Trajala ti je pola dana? Daj me nemoj zezati! Ovo mi izgleda kao početak, ali nek više krene! Mislim važno mi je da znam kad da idem kod doktora 3dc. zbunj