Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ela, koliko si imala folikula/jajnih stanica? Sori, nisam u toku s tvojom pričom... Žao mi je jako što nije sada uspjelo, no nemoj se obeshrabriti!

nana, što tebi sljedi ovaj tjedan?

Inače, jutros sam imala najveće iznenađenje. Naime, meni uvijek menga dođe tri dana nakon prestanka s utrićima (prestala sam jučer, dakle očekivala sam je najranije u ponedjeljak/utorak), ali bum, tu je. To znači da sam već u ponedjeljak na pregledu 3dc, onda 5 dana klomifena, a u subotu prva folikulometrija. Ako sve bude ok, već tjedan poslije postupak! Ne mogu doći k sebi!

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Ela, koliko si imala folikula/jajnih stanica? Sori, nisam u toku s tvojom pričom... Žao mi je jako što nije sada uspjelo, no nemoj se obeshrabriti!

Inače, jutros sam imala najveće iznenađenje. Naime, meni uvijek menga dođe tri dana nakon prestanka s utrićima (prestala sam jučer, dakle očekivala sam je najranije u ponedjeljak/utorak), ali bum, tu je. To znači da sam već u ponedjeljak na pregledu 3dc, onda 5 dana klomifena, a u subotu prva folikulometrija. Ako sve bude ok, već tjedan poslije postupak! Ne mogu doći k sebi!

Imala sam 10 zamrznutih jajnih stanica što mi je ostalo od prošlog postupka ma ništa što je tu je ....

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Imala sam 10 zamrznutih jajnih stanica što mi je ostalo od prošlog postupka ma ništa što je tu je ....
    Ela jel on tebi sve odmrzavao ili kako.

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Ela jel on tebi sve odmrzavao ili kako.
    Je sve je odmrznuo 7 ih nije preživjelo a ostale 3 se nisu oplodile

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Je sve je odmrznuo 7 ih nije preživjelo a ostale 3 se nisu oplodile
    Draga moja, sad ćeš bar krenuti ispočetka. Možda je to tako i moralo biti.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ela, žao mi je što nije uspjelo, no kako čitam, u nekim bolnicama odmrzavaju tri po tri, daj zamisli to! Ovako odmah znaš na čemu si. Kada je bio taj postupak iz kojih si imala zamrznute? To je bila puna stimulacija? Kada možeš u sljedeći postupak, što je rekao doktor?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku

Svaka čast. Tebe je krenulo, Znemari negativnu betu. Vidiš da sve nekako ide ti na ruku. U ponedjeljak si već gore, pa to je divno. Ne mogu vjerovati. Nećeš stići ni tugovati zbog bete, što je naravno dobro. Netko gore te voli. Tvoj pozitivni stav će te i dovesti do bebe. To je samo pitanje vremena. Ugledat ću se na tebe.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Svaka čast. Tebe je krenulo, Znemari negativnu betu. Vidiš da sve nekako ide ti na ruku. U ponedjeljak si već gore, pa to je divno. Ne mogu vjerovati. Nećeš stići ni tugovati zbog bete, što je naravno dobro. Netko gore te voli. Tvoj pozitivni stav će te i dovesti do bebe. To je samo pitanje vremena. Ugledat ću se na tebe.
    Hvala ti. Nema tugovanja, naši bebači trebaju imati vesele mame, koje vjeruju u njih od samog početka!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •