Stranica 42 od 62 PrviPrvi ... 32404142434452 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Što, menga? Trajala ti je pola dana? Daj me nemoj zezati! Ovo mi izgleda kao početak, ali nek više krene! Mislim važno mi je da znam kad da idem kod doktora 3dc. zbunj
    o da, bila sam totalno zbunjena, dr.A se samo nasmijao i svaka mi je poslije klomifena jako kratka, evo i prošli mj nakon kontracepcije već 3dc nisam imala uložak

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mislila sam ne napisati.. jučer je bio koma dan na VV-u , bar za nas četiri sa zamrznutim js.
    Bile smo četiri koje smo došle "kao na transfer" od zamrznutih js..
    Ela je već napisala za sebe 10 js, (3 prezivjele), ja 6 js( 2 preživjele), jedna cura 3js (2 preživjele) i još jedna cura s 1js...
    od svih js koje su preživjele odmrzavanje (znači 7 komada) nije bilo ni jednog jedinog embrija..

Hvala Milinoviću !!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Strahota. Nemam riječi. Pretužno, baš smo kao u srednjem vijeku, sramim se...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Mislila sam ne napisati.. jučer je bio koma dan na VV-u , bar za nas četiri sa zamrznutim js.
    Ela je već napisala za sebe 10 js, (3 prezivjele), ja 6 js( 2 preživjele), jedna cura 3js (2 preživjele) i još jedna cura s 1js...
    od svih js koje su preživjele odmrzavanje (znači 7 komada) nije bilo ni jednog jedinog embrija..

Hvala Milinoviću !!!
    Siskice a meni je drago da si ovo napisala, o tome i treba pisati, svima...
    Zao mi je sto si pored svega jos i ovo morala prozivjeti ((:
    Posljednje uređivanje od RuzicaSB : 12.02.2011. at 20:49

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Šiškice, žao mi je. A je li dr kombinirao usporedo s odmrzavanjem jajnih stanica i punkciju folikula u postojećem ciklusu, da se bar malo "podebljaju" šanse? Koje li ironije, kad sam ja išla na FET meni je punktirao folikul i bacio, nikom nije bio važan, a sad je to možebitni jedini spas kod odmrzavanja jajnih stanica. Ovakvo je "liječenje" uistinu besmisleno i nadam se da će se što prije okončati. "HVALA VAM", (gospodine) Milinoviću!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hvala "gospodine" Milinoviću ... ne želim ni glavu razbijati s tim koliko je meni js bačeno u zadnjem postupku u Hr s obzirom na to da burno reagiram i uvijek imam brdo folikula i brdo js, a taj zadnji slvni postupak je završio tako da je od brda folikula bilo samo 3 js i na kraju bez transfera...da ne bi

Šiškice javi se malo na pp...šta ima kod tebe ?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Hvala Milinoviću !!!
    nemam riječi

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ValaMala pitaš šta me čeka ovaj tjedan.
    Čekam da mi odmrznu 3 zamrznute js i nakon 2 dana da mi kažu da nema transvera. Eto to.
    U ponedjeljak sam gore da mi kažu kada je transver, naravno ako ga bude.

Andream ja sam pitala dr. šta je s moji js iz ovog ciklusa, ne idemo na to imate 3 zam js koje se trebaju prvo riješiti ne mogu se uzeti ove friške. Super nekima je to jedina nada, ali
    "HVALA MINISTRU MILINOVIĆU NA OVOM NOVOM DOBROM ZAKONU"

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jao to mi je katastrofa što ne idu na js iz ciklusa u kojem se radi "potencijalni" transfer zamrznutih! Zašto onda jednostavno ne reći doktoru da se ne želi zamrzavati js?

Žalosno i jadno

nana, vibram da ti budeš jedna od onih rijetkih kojima ipak uspije

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala Milinoviću !!!
    ovo na žalost treba quotati do iznemoglosti i podsjećati na realnost ovog apsurdnog zakona koji NE DAJE JEDNAKE ŠANSE ZA ZAČEĆE KAO PRIJAŠNJI i to treba napokon PRIZNATI I LIJEČNIČKA STRUKA

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Siskica bas koma.Tuzno i jadno.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hvala Milinoviću !!!

Sažet ću da bude još očitije. Dakle, radi se o ukupno 20 js (koje jesu i nisu preživjele odmrzavanje) i od njih 20 niti jedan jedini transfer!!! Pa, ovo više nije niti eksperimentalna metoda, eksperiment je već odavno trebao završiti jer je jasno kao dan da je ovo čisto bacanje vremena i novaca, a eksperiment propao!!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Užas što se dešava i onada Milinović i dr. govore kako je ova metoda jednako uspješna kao i zamrzavanje zametaka i kako imamo više trudnoća nego ranije ???

jelena30 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ovo je grozno, hvala milinoviću što nam je maksimalno otežao ionako tešku borbu!!!!!!!
    Kako ide postupa sa zamrznutim js, koliko puta moraš dolaziti na VV?

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Šiškice, žao mi je. A je li dr kombinirao usporedo s odmrzavanjem jajnih stanica i punkciju folikula u postojećem ciklusu, da se bar malo "podebljaju" šanse? Koje li ironije, kad sam ja išla na FET meni je punktirao folikul i bacio, nikom nije bio važan, a sad je to možebitni jedini spas kod odmrzavanja jajnih stanica. Ovakvo je "liječenje" uistinu besmisleno i nadam se da će se što prije okončati. "HVALA VAM", (gospodine) Milinoviću!
    Dr. A. odbija tu opciju dok god imaš zamrznutih js.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da bi o ovome netko onda trebao izvijestiti Min. zdravstva, jer se radi o različitom postupanju - u nekim se klinikama ide na istovremeno odmrzavanje jajnih stanica i punktiranju te event. oplođivanju jajnih stanica, a u nekima ne. Bar da objasne zašto je liječenje koje je ionako besmisleno različito od klinike do klinike. Pa nije valjda da se misli da će se sve tri odleđene stanice oploditi pa da bi punkcija bila suvišna?

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Već sam pisala o tome da se na VV narigoroznije drže zakona. Protumačili su ga tako da ne smiju oplođivati svježu dok ima smrznutih. Ajde ti meni objasni kako se zakona drži Vinogradska i uspije doći do 3 blastociste od 3 oplođene js. To je samo politika i ništa više. Jadni mi, morat ćemo tražiti novih 6 postupaka ako se promijeni ikad zakon jer od ovih 6 ništa.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Po meni je jedina stvar koji možeš napraviti za promjenu zakona kolektivno sabotiranje MPO u Hrvatskoj. Pa nek liječe onda svoje žene i sestre ako im dopuste. Samo što ni oko toga Hrvati i Hrvatice ne bi bili složni i opet bi se neki parovi nastavili liječiti. Al recimo pokušati nešto takovo samo na 6 mjeseci i onda dati u javnost opravdanost postojanja odjela za MPO i MPO liječnika. Jer nakarju krajeva treba reći, suvremena MPO u Hrvatskoj ne postoji!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pozdrav svima; suprug i ja smo početnici u postupku. Krenuli smo na pretrage na VV, tj sada Merkur.
    Zasada kako stvari stoje - loš spermiogram.
    Imam naputak da nazovem 1.d.c. (što je danas, ali se nitko ne javlja) da se narucim za 3 d.c., te dođem sa androloškim nalazom supruga, nalazom cb-ova i uputnicom za pregled i hormone.
    Zanima me, ako koja zna - jel to samo vađenje krvi, ili i neki pregled?
    (Moj liječnik preko HZZO-a mi je dao uputnicu samo za hormone, ali ne i za pregled, iako je na papiru koji je vidio pisao i pregled. Jel to problem?)

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Već sam pisala o tome da se na VV narigoroznije drže zakona. Protumačili su ga tako da ne smiju oplođivati svježu dok ima smrznutih. Ajde ti meni objasni kako se zakona drži Vinogradska i uspije doći do 3 blastociste od 3 oplođene js. To je samo politika i ništa više. Jadni mi, morat ćemo tražiti novih 6 postupaka ako se promijeni ikad zakon jer od ovih 6 ništa.
    Gala, ne znam odgovor na tvoje pitanje, u ova 4 postupka došla sam do max 4 jajne stanice u Vg i rađen je ICSI. Pisala sam o odmrzavanju jajnih stanica i netrasparentnosti provođenja u državnim klinikama, to je ono što možemo vidjeti i o čemu možemo pričati, a o možebitnim sivim zonama možemo samo naklapati.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ups, krivo napisala, max jedne stanice po postupku, ali se kuži iz konteksta.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi ti sigurna da se radi o oplođenim j.s. u ovom što navodiš, ne znam dal misliš na slatkicu koja je pisala u stvari o zamrzavanju embrija, no možda ima stvarno i takav slučaj iako mi se to čini "too good to be truth"

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Znam barem jedan takav slučaj jer mi se radilo o prijateljici koja je sada trudna (i baš sam sretna zbog nje). Al vrlo čudno, 3/3 blastociste i k tome još muška neplodnost.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dakle ovo je definitivno menga (jeeej!) i sutra sam gore 3dc na pregledu koji će odlučiti idem li u postupak ovaj ciklus ili ne. Naime dr. je predložio da napravimo pauzu (2 posljednja ciklusa sam bila na klomifenu) zbog mogućnosti ciste, no na kraju smo dogovorili da ću k njemu 3dc, pa ćemo vidjeti kakva je situacija. Mislim, čitam naokolo da su neke cure i po 6 mjeseci na klomifenu (naravno, to mi se čini jako dugo bez pauze), no posvuda vidim preporuke da se može biti 3 ciklusa bez problema...

Ništa, držite fige da sutra doktor nađe ok situaciju i da idemo dalje!

E da, pitanje, možda glupo, ali eto. Dakle, ja imam policistične jajnike, to znači da imaju na sebi cistice veće, manje... E sad, pošto su ionako policistični, što doktor zapravo gleda kad kaže da želi vidjeti hoće li biti cisti (kao posljedica klomifena) - mislim, kad ih već ionako ima...?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pošto sam mengu dobila jučer, nisam se stigla javiti sestrama i naručiti. Znam da u tom slučaju mogu jednostavno doći gore, samo nisam sigurna u koje vrijeme? Najbolje je negdje nakon što dr. završi sa salom, to je ako se ne varam negdje oko 11h?

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ne znam kad god dođeš nije kasno. Ja sam jednom došla u 7:15 gore, a na red došla u 11 tako da nikad nije kasno, ali ipak možda negdje oko 10 da se najaviš sestrama pa čekaj.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Cure moje ispada da je stvarno VV najrigorozni u strogom tumačenju i provođenju Milinovićevog zakona..i ima najslabije uspjehe zahvaljujući tome..
    Ne mogu vjerovati da je bitnije da se sve provodi po PS-u a ono što je sporedno su naše trudnoće.. Žalosno da ne može biti žalosnije..
    Imala sam dva folikula od 15 mm.. u prirodnom ciklusu.. Žalosno.. Neprežaljene js.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I što je bilo s tim folikulima, jesu ih punktirali uopće? J.s.?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Naravno da nisu.. Ni jednu dr . u srijedu nije pogledao, svima nam je rekao dođite u petak..

Ja sam se naplakala jer sam se ponadala da će ih dr. punktirati i da imam bar neku nadu u tom beznadnom postupku..

Katastrofa, nad katastrofama.. I na kraju sam se s MM posvađala oko svega.. Nije čovjeku jasno kako doktoru/ klinici NIKAKO nijeu interesu moja / naša trudnoća nego da se zadovolji forma.. Neću vam ni napisati što je sve rekao .. Posebno nakon što sam rekla kako to ide u drugim klinikama i vezano uz postupke s zamrznutim JS i u ostalim postupcima tj. o fenomenu od 3 js dobieš 3 blastice...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Žalosno, Šiškice... razmišljam da doktoru već unaprijed kažem da jednostavno ne želim da mi išta zamrzavaju

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga mislim da neće biti druge nego pokupiti svoje krpice i u drugu kliniku.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga mislim da neće biti druge nego pokupiti svoje krpice i u drugu kliniku.
    Ovo potpisujem.
    Šiški,
    znaš što ti je činiti............................

Ranije sam pisala o vrlo slabim, najslabijim u HR rezultatima MPO postupaka upravo na Vuk Vrhovcu, ne samo zbog rigoroznog diržanja i interpretiranja zakona od strane dr. A i biologa nego zbog i dalje - sorry cure - "nepostojanja" uhodane i iskusne ekipe na Vuku. Nažalost se sve to obistinilo, a što činiti? Mijenjati kliniku po meni je kratkoročno jedino rješenje za vas kao pacijente........................

Dugoročno? Stand up and fight for your right, ustanite i recite svom liječniku, biologu što vas muči, pitajte za uspješnost zamrznutih j.s., pitajte za upsješnost IVF-a od kada je Lučinger i Lana otišli, pitajte za rezultate, pitajte cure oko vas koje su s vama u postupku i generalno se priključite borbi protiv ovoga zakona, after all, radi se o vašem zdravlju, o vašoj budućnosti, o vašoj djeci.........

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

čitam vas i ne mogu vjerovat kaj se tam događa, jel ikako kad dođe do postupka moguče reči da ne želiš zamrzavanje js?
    inače, mući me nekaj drugo, vi se bolje razumijete
    21.1.sam bila na vv vadit hormone, nalaz su rekli da će doći kući i da će pisat kad sam naručena na deksametazonski test, e sad, već je prošlo 3 i pol tjedna i nalaza nema, jel moguče da još nisu poslali il se zagubilo negdje putem transporta?
    mi smo od 4.mj na vv-u i još se nismo nikud pomakli, stalno neki novi problemi

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

beilana nazovi ih i pita di su nalazi

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    čitam vas i ne mogu vjerovat kaj se tam događa, jel ikako kad dođe do postupka moguče reči da ne želiš zamrzavanje js?
    inače, mući me nekaj drugo, vi se bolje razumijete
    21.1.sam bila na vv vadit hormone, nalaz su rekli da će doći kući i da će pisat kad sam naručena na deksametazonski test, e sad, već je prošlo 3 i pol tjedna i nalaza nema, jel moguče da još nisu poslali il se zagubilo negdje putem transporta?
    mi smo od 4.mj na vv-u i još se nismo nikud pomakli, stalno neki novi problemi
    Ja sam isto čekala nalaze hormona da stignu kući i kad mi je više dosadilo nazvala i pitala za nalaz, a sestre meni kažu da me nalazi čekaju kod doktora. Ne mogu vjerovati da još nisi u postupku. Želim ti da što prije riješiš probleme i kad kreneš više. Sretno.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure taman dok sam postala poruku došao poštar s nalazima, pisala sam na prije začeća, a moram se i tu pohvaliti, prolaktin uz jednu tabletu dnevno pao sa 1140 na 17, prelazim na samo pola tablete skačem od sreče, i još k tome lh sa 13 pao na 8, fsh 6.5-s obzirom da imam pcos to je za mene jako lijepa vijest

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    cure taman dok sam postala poruku došao poštar s nalazima, pisala sam na prije začeća, a moram se i tu pohvaliti, prolaktin uz jednu tabletu dnevno pao sa 1140 na 17, prelazim na samo pola tablete skačem od sreče, i još k tome lh sa 13 pao na 8, fsh 6.5-s obzirom da imam pcos to je za mene jako lijepa vijest
    Baš mi je drago. Sretno.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš mi je drago. Sretno.
    hvala ti, i vama puno sreče

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ValaMala jesi bila danas, je li pao dogovor?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure, gore sam od prije 10, završila sam u 14:30!

Evo prvo lijepih vijesti za sve nas na VV. Danas je u čekaonici bilo plača i smijeha i vikanja. Od 5 cura koje su čekale betu, 4 trudnoće! Sve ogromne bete. Jučer od tri čekalice, tri trudnoće! Pričaju mi cure koje su gore na folikulometrijama da je tako skoro svaki dan! Baš sam sretna, trebale ste to vidjeti!

Što se mene tiče, od danas sam opet 5 dana na klomifenima 2x1, a u subotu 1. folikulometrija. Ako sve bude ok i folikuli ne puknu, ići ćemo na IVF.

Ono što me skroz obeshrabrilo, ma zapravo, ubilo u pojam je taj moj nesretni cerviks. Već sam pisala da je pun zavijutaka, kao slalom i dr. je rekao da ćemo pokušati proći kroz njega i prije transfera. Danas su on i doktorica prvo 15 min uz ultrazvuk pokušavali i nikako. Onda su me poslali van da pijem vode i napunim skroz mjehur, pa smo na kraju išli u salu i tamo su mi jedva jedvice na kraju uspjeli proći do maternice.

Nekako vjerujem da u ovom prošlom IVF-u j.s. nikada nije ni došla do moje maternice. Transfer je rađen bez ultrazvuka i vjerojatno su je ispustili negdje u bespućima cerviksa. Pretužna sam i dr. je rekao da nam je transfer najslabija karika u lancu i da za neki postotak težek transfer svakako smanjuje uspješnost cijele priče. A da i ne pričam o tome koliko je ovo danas sve bilo bolno i teško...

Dobro, sad sam se ispucala, moram prestati s crnjakom, krenuti piti te klomifenčiće i nadati se najboljem. Pusa svima

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure, gore sam od prije 10, završila sam u 14:30!

Evo prvo lijepih vijesti za sve nas na VV. Danas je u čekaonici bilo plača i smijeha i vikanja. Od 5 cura koje su čekale betu, 4 trudnoće! Sve ogromne bete. Jučer od tri čekalice, tri trudnoće! Pričaju mi cure koje su gore na folikulometrijama da je tako skoro svaki dan! Baš sam sretna, trebale ste to vidjeti!

Što se mene tiče, od danas sam opet 5 dana na klomifenima 2x1, a u subotu 1. folikulometrija. Ako sve bude ok i folikuli ne puknu, ići ćemo na IVF.

Ono što me skroz obeshrabrilo, ma zapravo, ubilo u pojam je taj moj nesretni cerviks. Već sam pisala da je pun zavijutaka, kao slalom i dr. je rekao da ćemo pokušati proći kroz njega i prije transfera. Danas su on i doktorica prvo 15 min uz ultrazvuk pokušavali i nikako. Onda su me poslali van da pijem vode i napunim skroz mjehur, pa smo na kraju išli u salu i tamo su mi jedva jedvice na kraju uspjeli proći do maternice.

Nekako vjerujem da u ovom prošlom IVF-u j.s. nikada nije ni došla do moje maternice. Transfer je rađen bez ultrazvuka i vjerojatno su je ispustili negdje u bespućima cerviksa. Pretužna sam i dr. je rekao da nam je transfer najslabija karika u lancu i da za neki postotak težek transfer svakako smanjuje uspješnost cijele priče. A da i ne pričam o tome koliko je ovo danas sve bilo bolno i teško...

Dobro, sad sam se ispucala, moram prestati s crnjakom, krenuti piti te klomifenčiće i nadati se najboljem. Pusa svima
    Vala jedva sam te dočekala. Znači bila je gužva. Baš si me obradovala zbog ovih trudnica. Ipak ima nekog pomaka. To je prelijepa vijest 4 trudnoće od 5. Nadam se da ćemo i mi popraviti prosjek. Ne brini za cerviks. Ako ti prošli put i nisu uspjeli ubaciti js, ovaj put će sigurno. I ne vidim razlog da se ne uhvati. Kako piješ klomifene? 2 zajedno ili jedan ujutro jedan na večer.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

To su super vijesti za VV!!
    Vala, super što odmah krećeš u novi postupak, zapravo nisi imala nit priliku biti žalosna zbog negat. bete. hrabro samo

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pijem jedan ujutro, jedan navečer. Ne znam otkuda nekima ideja o lošoj uspješnosti na VV, doktoru se samo slike ultrazvukova gomilaju na zidu, a trudnoća koliko želiš, svaki dan po nekoliko, baš mi je to potvrdio i dr. Kniewald danas...

Ma, malo me nekako spustilo to s mojim cerviksom, no uskoro ću doći k sebi i idemo lijepo dalje...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pijem jedan ujutro, jedan navečer. Ne znam otkuda nekima ideja o lošoj uspješnosti na VV, doktoru se samo slike ultrazvukova gomilaju na zidu, a trudnoća koliko želiš, svaki dan po nekoliko, baš mi je to potvrdio i dr. Kniewald danas...

Ma, malo me nekako spustilo to s mojim cerviksom, no uskoro ću doći k sebi i idemo lijepo dalje...
    To mi je baš lijepo čuti. Ne javlja se ovdje baš puno trudnica s vv. Ovo me je malo diglo i daje mi veeeliku nadu. Neka si ti u postupku, to je najbitnije. Za cerviks se ne sekiraj. Već će dr. naći načina da uspije. Uljepšala si mi dan.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Al stvarno, na forumu nema ni jedne trudnice

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Znam, Eva ne mogu ti opisati koliko nade je bilo danas gore u čekaonici, ti parovi koji su uspjeli, doktor koji je izljubio te curke kad im je objavio betu, pa onda svi mi ostali koji smo bili sretni kao da se nama to događa... Prekrasno je vidjeti toliko trudnoća, osobito kada se stalno piše kako je tim neuhodan, doktori mladi, neiskusni itd. Meni se čini da ovaj tim ima ogroman uspjeh i to govorim iz ovoga što sam vidjela svojim očima. Mislim, cure su ulazile i izlazile jedna po jedna plačući i grleći muževe, ma predivno, neopisivo... I, zamislite, baš na Valentinovo!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Al stvarno, na forumu nema ni jedne trudnice
    Jedino katja.

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Molila bi cure koje znaju broj dr. Kniewalda da mi ga pošalju na pp. Hvala unaprijed.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nana šaljem

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala ValaMala.
    Eto ja sam otišla oko 9:20 pa nisam vidjela tu sreću. Jest da mi je dr. rekao kada sam unšla na pregled da se stanje poboljšalo što se tiće trudnoća da ih u zadnje vrijeme ima kada se uveo red. A ja pitam za trudnoće iz odmrznutih js, e tih je malo i jako male šanse. Super, jer i sama mislim da u srijedu neće biti moj transver. Možda se čudo neko dogodi i bude, ali neka ima bilo kakvih i to je super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •