Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Već sam pisala o tome da se na VV narigoroznije drže zakona. Protumačili su ga tako da ne smiju oplođivati svježu dok ima smrznutih. Ajde ti meni objasni kako se zakona drži Vinogradska i uspije doći do 3 blastociste od 3 oplođene js. To je samo politika i ništa više. Jadni mi, morat ćemo tražiti novih 6 postupaka ako se promijeni ikad zakon jer od ovih 6 ništa.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Već sam pisala o tome da se na VV narigoroznije drže zakona. Protumačili su ga tako da ne smiju oplođivati svježu dok ima smrznutih. Ajde ti meni objasni kako se zakona drži Vinogradska i uspije doći do 3 blastociste od 3 oplođene js. To je samo politika i ništa više. Jadni mi, morat ćemo tražiti novih 6 postupaka ako se promijeni ikad zakon jer od ovih 6 ništa.
    Gala, ne znam odgovor na tvoje pitanje, u ova 4 postupka došla sam do max 4 jajne stanice u Vg i rađen je ICSI. Pisala sam o odmrzavanju jajnih stanica i netrasparentnosti provođenja u državnim klinikama, to je ono što možemo vidjeti i o čemu možemo pričati, a o možebitnim sivim zonama možemo samo naklapati.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi ti sigurna da se radi o oplođenim j.s. u ovom što navodiš, ne znam dal misliš na slatkicu koja je pisala u stvari o zamrzavanju embrija, no možda ima stvarno i takav slučaj iako mi se to čini "too good to be truth"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •