Šiškice, ima tu i drugih stvari osim što Vuk baca ili ne upotrebljava j.s. iz prirodnog ciklusa u sekundarnom IVF-u ili u IVF-u s odmrznutim j.s., a to je među ostalim da se j.s. na Vuku zamrzavaju slow freezing metodom koja je za kvalitetu j.s. i uspješno odmrzavanje kobna.......... Druge klinike to čine vitrifikacijom i očito ipak nešto uspješnije.............. bar više cura dođe do transfera. Zašto je to tako, e i to pitajte kao što sam rekla doktore gore.
ValaMala, pozitiva je dobra, dobrodošla i prijeko potrebna no isto tako treba imati na umu da je Vuk ipak s najlošijim rezultatima ikada............... kad će se to i kako poboljšati.. eh to će vrijeme pokazati. Mnoge ovdje se javljaju u postupke, objavljenih trundoća s Vuka na ovome topicu mislim da je tek dvije od odlaska Lane i Lučingera..................
Ja se uistinu nadam da će krenuti, da je krenulo, no zato ipak treba proći malo više vremena nego 4 mjeseca.
U svakom slučaju sretno svima...................... a Pirica.....i držim fige za dalje.