Hej ekipa, evo mene s VV. Nisam skužila točno koilko je danas bilo postupaka i kakvih, znam sigurno da su bila bar tri transfera (tri curke su sjedile baš pored mene, što ćete, prisluškivala sam ), ali je bilo dosta cura s "opremom", a zvali su i više muškaraca na "donacije", tako da pretpostavljam da je bilo dosta postupaka.

Uglavnom, doktor je oduševljen kako reagiram na klomifene, rekao je da imam više folikula na oba jajnika i pokazao mi ih je. Ja sam htjela nekakav broj, no rekao je da je još prerano i da ne može znati koji će biti za punkciju. Sljedeća folikulometrija je u utorak i ja se nadam da će tu večer odmah biti i štoperica.

E da, pitala sam ga za endometrij pošto znam da ga klomifen stanjuje, ali je i više nego u redu za 8dc - 6mm. To zahvaljujem svakodnevnom nalijevanju sokom od cikle, klopanju ananasa i grejpa i tako to... ma, bilo kako bilo, neka je on meni debeli i neka samo raste.

Eto, toliko od mene za jutros, odoh raditi neki ručkić i kremšnite, pa ću se poslije primiti malo sastavljanja VV liste. Cure, javite mi ili tu ili na pp što se kod vas zbiva, pa da vas uključim na listu.