Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

eva, mislila sam i ja da sam zdrava, a sa svakim novim postupkom se otkrivala neka nova sitnica. da bi sada bila u rizičnijoj skupini mpo trudnica.
    ne kažem da je takav slučaj s tobom, samo kažem da se pojam "ja zdrava" ne treba olako shvaćati, pogotovo kad nisi bila niti na jednome ivf-u.
    ja sam tek na 1. ivf-u skužila da usprkos divnoj hormonalnoj slici spadam u mali postotak tzv. low respondera. to je bila prva kvaka koju sam otkrila, a onda su zaredale.

ali evo, 8. postupaka i 2 biokemijske kasnije, trenutno sam sretna trudnica sa 2 bebice u buši. doduše na svakodnevnim inekcijama heparina, ali presretna.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    eva, mislila sam i ja da sam zdrava, a sa svakim novim postupkom se otkrivala neka nova sitnica. da bi sada bila u rizičnijoj skupini mpo trudnica.
    ne kažem da je takav slučaj s tobom, samo kažem da se pojam "ja zdrava" ne treba olako shvaćati, pogotovo kad nisi bila niti na jednome ivf-u.
    ja sam tek na 1. ivf-u skužila da usprkos divnoj hormonalnoj slici spadam u mali postotak tzv. low respondera. to je bila prva kvaka koju sam otkrila, a onda su zaredale.

ali evo, 8. postupaka i 2 biokemijske kasnije, trenutno sam sretna trudnica sa 2 bebice u buši. doduše na svakodnevnim inekcijama heparina, ali presretna.
    Joj mene je isto toga strah. Stalno mislim da će mi nešto otkriti. Opet, znala bih da je to razlog. Ovako me ovo izluđuje. Mislim da su moji folikuli možda prazni. Zapravo strah me i pomišljati na neke stvari i iskreno se nadam da ću što prije u trudničke vode. Znam da čekaš 2 bebice, pratim te. Od srca ti čestitam.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj mene je isto toga strah. Stalno mislim da će mi nešto otkriti. Opet, znala bih da je to razlog. Ovako me ovo izluđuje. Mislim da su moji folikuli možda prazni. Zapravo strah me i pomišljati na neke stvari i iskreno se nadam da ću što prije u trudničke vode. Znam da čekaš 2 bebice, pratim te. Od srca ti čestitam.
    hvala
    meni je nekako bilo lakše kad smo skužili da nešto ne štima, nekako sam imala nešto za popraviti. i evo, izgleda da je kod mene stvar bila u gustoći krvi i heparinu, najvjerojatnije.

a trudnoća sa aih i nije nedostižna - ja sam imala pozitivnu betu nakon 1. aih. doduše, nije se održala, tek sad znam zašto, ali pozitivna beta je pozitivna beta.
    tako da - čuda se događaju, nekome prije, nekome malo kasnije. naše je da ne odustajemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •