Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ružo to je 12 dana od AIH? Zašto ne napraviš test pa ćeš vidjeti jel trudnoća ili ono drugo?
    Eva133 evo i ja sam među onima kod kojih je bilo sve uredu na početku, i tek nakon 3 AIH i 2 IVF su skužili da imam endometriozu i isto kao i Pinky slabo reagiram na stimulaciju, sad istražujemo i imunologiju jer imamo već 7 postupaka IVF-a iza sebe i niti jednu trudnoću, 6 godina pokušavamo. Eto tako da taj pojam sve je uredu ne bih tako olako shvaćala mislim barem se kod mene pokazalo da puno stvari nije uredu.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ružo to je 12 dana od AIH? Zašto ne napraviš test pa ćeš vidjeti jel trudnoća ili ono drugo?
    Eva133 evo i ja sam među onima kod kojih je bilo sve uredu na početku, i tek nakon 3 AIH i 2 IVF su skužili da imam endometriozu i isto kao i Pinky slabo reagiram na stimulaciju, sad istražujemo i imunologiju jer imamo već 7 postupaka IVF-a iza sebe i niti jednu trudnoću, 6 godina pokušavamo. Eto tako da taj pojam sve je uredu ne bih tako olako shvaćala mislim barem se kod mene pokazalo da puno stvari nije uredu.
    da, 12 dan od AIHa. nisam kupila test jer sam sama sebi obećala da se ovaj put neću maltretirati s time, kao svaki put. imam uputnicu za utorak za vađenje bete. ne mogu više podnositi te minuse na testovima,onda se samo još nadam pa možda ipak je nešto, a nije.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem.
    Meni je početak potpisa još prije godinu dana bio: Ja '76 - sve ok. A gledaj ga sada!
    Eva, ne želimo te plašiti, ne mora značiti da će neki takav scenarij biti i kod tebe. I zaista se nadam da neće. No, treba biti na oprezu što se dijagnoze tiče, pogotovo kada je sve ok ili je postojeća dijagnoza neka "lako prebrodiva", a do uspješne trudnoće nikako ne dolazi.

HelgaZg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pitanje: da li ima smisla gubiti vrijeme i obavljati pretrage kod ginekologa ili se može odmah naručiti u VV? Dakle, već dvije godine me moja ginekologica (privatnica) upujućuje u VV, i govori mi da nemam što čekati. Od pretraga sam obavila briseve i on spermiogram (sve ok). Kako sam shvatila na ovim stranicama, u VV se može samo s uputnicom. Konačno sam krenula kod svog socijalnog ginekologa, i on želi da sada sve pretrage obavljam kod njega, a plan koji mi je iznio mogao bi potrajati i godinu dana.
    Konkretno: da li mi uputnicu za VV može dati liječnik primarne zaštite ili uputnicu mora dati ginekolog?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •